Zobacz na samą górę na mój post z Pią 20.01.2006 22:59mardal pisze:moze ktos bylby laskaw udostepnic wersje 3,09??
Gra polega na kierowaniu poszczególnym zawodnikiem zarówno w trakcie meczu jak i w życiu osobistym. Na samym poczatku tworzysz swojego grajka i wybierasz klub w którym chciałbyś rozpocząć kariere (jest bardzo dużo dostępnych lig, w tym I i II liga Polska z obecnego sezonu). Następnie przychodzisz do tego klubu na testy.robinho14 pisze:Powiedzcie mi o co w tej grze chodzi bo szukam czegos fajnego ale nie moge zadnej fajnej znalezc.(powiedzcie cos o grafice ogolnych celach i zasadach)
Ogólnie gra jest ciekawa. Jest możliwość gry zarówno w klubie jak i reprezentacji.
Tak więc mozna życzyć tylko udanych meczy
Hmmmmm......Przed chwilą próbowałem ściągnąć i wszystko jest ok. Z tego co pamiętam to Hellas też nie miał problemów. U mnie wyskakuje okienko "zapisz na dysk" i wszystko jest w porządkuMuki pisze:nie moge z twojego linka sciagnać NSS-a... Pisze - please wait 3 minutes, kiedys pisalo 81 minutes. Dalem kumplowi z sieci - mial to samo, tylko inaczej z czasem. Dalem koledzie z neostradą - i też sie nie sciagalo, mimo ze nie mial czasu oczekiwania. nie wyskakiwalo okienko - zapisz na dysk
Heh. Powiedz normalnie o co Ci chodzi. Moze jeszcze wspomnisz że jesteś z zagranicy i nie znasz dokładnie języka polskiegoplz should someone upload already cracked version on megaupload or elsewhere? thnx
plz moze niekto uploadnut niekam na megaupload alebo hocikam uz cracknutu verziu?