a mi to wszystko jednobartbuks pisze:pelna zgodaŁatwiejszego??
Nie ma co ukrywac ze i Legia i Wisla skompromitowaly sie w europejskich pucharach..nam strach nie zaglada w oczy, nikt sie nie boiA jak Wdowiec zaczyna zbroic Legie i powaznie myslec o mistrzostwie to strach wam w oczy zaglada![]()
nie dziwi mnie to ze akurat takie slowa pisze legionista,Badzmy szczerzy![]()
Wisla popelnila blad zatrudniajac Petrescu a nie godzac sie z Kasperczakiem![]()
tak samo jak wszystkich klubow w lidze polskiejNawet jak zdobeda mistrza to LM jest poza ich zasiegiem....
byc moze bo ofert nie maBaszczu pewno teraz odejdzie
)
Zurawski z Frankowskim grali tyle lat a co dopiero Sobolewski ktory przyszedl nie tak dawno ,Sobolewski jak nie teraz to po MŚ Cupial go napewno nie powstrzyma
a mnie nie dziwi , chlopak gral juz we wloszech i kim byl??? nikim zwyklym kolejnym argentynczykiem w lidze a tutaj jest gwiazdą i dobrze zarabia
Cantoro mnie dziwi -czemu przedluzyl kontrakt
jest malo ambitny
Z Wisla ugral wsio , jest gwiazda Ligi Polskiej moze czas na zmiany??
dziekujemy za troskęwzmocnijcie atak bo Kuzba i Kryszal to melodia przeszlosci
i kto jeszcze??Zienczuk tez pewno odleci
Błaszczykowski, Majdan, Brozki opamietaj sie chlopcze bo zadnych ofert nie ma
![]()
tak popadnie w nostalgię buahhahaa,
a Cupial zateskni za Kasperczakiem po tym jak Dan zepsuje wszystko....Zle to widze....
pozyjemy zobaczymyWiec spotkamy sie na Lazienkowskiej gdzie (L)egiunia w ost kolejce mam nadzieje juz tylko bedzie grala o prestiz bo mistrzostwo juz bedzie w Wawie
zgadzam sieAle to zweryfikuje sezon
I dziekujmy ze Korona i Cracovia cos wniosly do ligi bo byla tak nudna....
od kilku lat sprzedajecie tą Wisłę, wysylacie naszych zawodników za granicę a ciagle Mistrzostwo zostaje pod Wawelem i miejmy nadzieje ze na 100-lecie tez bedzie.