Mistrz Polski 2005/2006

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy
Reputacja: 0

Post autor: Marco » 30 sty 2006, 16:38

bartbuks pisze:
Łatwiejszego??
Nie ma co ukrywac ze i Legia i Wisla skompromitowaly sie w europejskich pucharach..
pelna zgoda
A jak Wdowiec zaczyna zbroic Legie i powaznie myslec o mistrzostwie to strach wam w oczy zaglada :?:
nam strach nie zaglada w oczy, nikt sie nie boi
Badzmy szczerzy :!:
Wisla popelnila blad zatrudniajac Petrescu a nie godzac sie z Kasperczakiem :!:
nie dziwi mnie to ze akurat takie slowa pisze legionista,
Nawet jak zdobeda mistrza to LM jest poza ich zasiegiem....
tak samo jak wszystkich klubow w lidze polskiej
:arrow: Baszczu pewno teraz odejdzie
byc moze bo ofert nie ma :))
:arrow: Sobolewski jak nie teraz to po MŚ Cupial go napewno nie powstrzyma
Zurawski z Frankowskim grali tyle lat a co dopiero Sobolewski ktory przyszedl nie tak dawno ,

:arrow: Cantoro mnie dziwi -czemu przedluzyl kontrakt :?: jest malo ambitny :?: Z Wisla ugral wsio , jest gwiazda Ligi Polskiej moze czas na zmiany??
a mnie nie dziwi , chlopak gral juz we wloszech i kim byl??? nikim zwyklym kolejnym argentynczykiem w lidze a tutaj jest gwiazdą i dobrze zarabia
:arrow: wzmocnijcie atak bo Kuzba i Kryszal to melodia przeszlosci
dziekujemy za troskę
:arrow: Zienczuk tez pewno odleci
i kto jeszcze?? :lol: Błaszczykowski, Majdan, Brozki opamietaj sie chlopcze bo zadnych ofert nie ma :lol:

:arrow: a Cupial zateskni za Kasperczakiem po tym jak Dan zepsuje wszystko....Zle to widze....
tak popadnie w nostalgię buahhahaa,
Wiec spotkamy sie na Lazienkowskiej gdzie (L)egiunia w ost kolejce mam nadzieje juz tylko bedzie grala o prestiz bo mistrzostwo juz bedzie w Wawie :P
pozyjemy zobaczymy
Ale to zweryfikuje sezon :!:
zgadzam sie
I dziekujmy ze Korona i Cracovia cos wniosly do ligi bo byla tak nudna....
a mi to wszystko jedno

od kilku lat sprzedajecie tą Wisłę, wysylacie naszych zawodników za granicę a ciagle Mistrzostwo zostaje pod Wawelem i miejmy nadzieje ze na 100-lecie tez bedzie.

Wróć do „Polska”