1/2 FINAŁU: ARGENTYNA - CHORWACJA (13. 12. 2022 - 20:00)

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1693
Kibicuję: Manchester United

1/2 FINAŁU: ARGENTYNA - CHORWACJA (13. 12. 2022 - 20:00)

Post autor: Mr.Chris » 13 gru 2022, 11:32

Oj tam, chcecie żeby piłkarze nie zachowywali się jak wyszkolone marionetki, a jak mówią prawdę na granicy zawieszenia, to narzekacie :P

Zapis o nie mówieniu źle o pracy sędziów bardzo dobrze pasuje do Kataru. Sędziowie czasami wpływają na wynik gorzej niż Maguire w tamtym sezonie i nie można nic mówić. Ja wiem, że oni zarabiają mniej, ale bez przesady, dopóki nie jest to obrażanie a konstruktywna krytyka ("gdzie ten pier* kretyn miał oczy, niech spier*" vs "moim zdaniem faul był w polu karnym i sędzia się myli, a przez to oceniam jego prace negatywnie w tym meczu i wyrażam nadzieję, iż nie będzie już więcej sędziował naszych meczów") to powinna być całkowita wolność wypowiedzi i nikt nie powinien się obawiać.

Co do samej Argentyny to kibicuję każdej innej drużynie po fazie grupowej, bo po prostu grają dużo poniżej swojego potencjału i ślizgają się na granicy błędu. Nie czuję w tym piękna a matematykę - chociaż zdaję sobie sprawę, że to wygrywa turnieje. Wiem, że Chorwacja gra to samo, ale Chorwacja nie ma potencjału na inny football.

Wróć do „Mundial 2022 Katar”