https://www.realmadryt.pl/news/116888-m ... go-karnego
W sumie miałem podobne wrażenie, że to bardziej napastnik wpadł w bramkarza niż odwrotnie, ale @Magnum chyba pisał, że karny prawidłowy. Kwestii z różnym nie pamiętam. Faktycznie tam był błąd?– Co się stało, gdy wydawało się, że kontrolujemy mecz? Karny to na pewno kluczowy moment. Graliśmy dobrze i kontrolowaliśmy mecz. Sędzia nie dał nam tam rożnego i doszło po nim do karnego. Obejrzałem go potem i dla mnie to nie był karny. Nie było karnego, bo on strzelił i wpadł w naszego bramkarza. To on wbiegł w niego i nie mogę uwierzyć, że odgwizdano tego karnego. To zmieniło trochę ten mecz, ale tego już nie zmienimy. Trzeba się odbudować i spróbować wygrać ostatnie spotkanie.
– Dla mnie nie było karnego i był też rożny przed tą akcją... Nie lubię i nigdy nie rozmawiam o sędziach, ale dzisiaj nierozmawianie o tym arbitrze jest niemożliwe. Jest jednym z najgorszych, jakich znam. Nie chodzi tylko o dzisiejszy mecz. Gwizdał mi wiele razy i nigdy nie miałem z nim dobrych wspomnień. Jest katastrofą.