1/2 FINAŁU: ARGENTYNA - CHORWACJA (13. 12. 2022 - 20:00)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2056
Kibicuję: AC Milan

1/2 FINAŁU: ARGENTYNA - CHORWACJA (13. 12. 2022 - 20:00)

Post autor: Enjo » 14 gru 2022, 10:26

Kluchman pisze:
14 gru 2022, 9:41
W sumie miałem podobne wrażenie, że to bardziej napastnik wpadł w bramkarza niż odwrotnie
mialem takie same odczucia, ale nikt sie nie przyczepi do Orsato bo tez takie karne gwizdza. Nie chce mowic, ze nie bylo, czy wydrukowany,ale wygladalo to jakby Alvarez wladowal sie w bramkarza anizeli odwrotnie ;).

Choc awans Argentyny zasluzony, stawialem na nich przed turniejem, ale sama gra jestem rozczarowany - myslalem, ze lepiej graja. To tez zapewne moja wina bo bylem oczarowany wynikami, a nie sledzilem tej kadry jak chociazby moody. Co do jednego sie nie pomylilem - ze bedzie to niesc na garbie Messi w swietnej formie.
Jak mu sie uda wygrac to mysle, ze runde wiosenna bedzie gral sobie rekreacyjnie bo ms to byl glowny cel.
piotrcies pisze:
14 gru 2022, 10:07
Ja tam dziękuję, wole nudnych Ronaldo i Messiego, którzy jako piłkarze robili wielkie rzeczy z niespotykaną regularnością, bo koniec końców liczy się to, jak kto gra w piłkę.
to samo. Najwiecej marudza dziennikarze, ktorzy nie moga juz pisac ciekawych ksiazek o Kowalu czy Sypniewskim i dlatego sie zzymaja, ze dziesiejsze czasy sa inne, ze nudne.
Ostatnio zmieniony 14 gru 2022, 10:28 przez Enjo, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Mundial 2022 Katar”