FINAŁ: ARGENTYNA - FRANCJA (18.12.2022 - 18:00)

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

FINAŁ: ARGENTYNA - FRANCJA (18.12.2022 - 18:00)

Post autor: Kesz » 18 gru 2022, 19:26

moody pisze:
18 gru 2022, 19:19
MazurXIII pisze:
18 gru 2022, 19:16
Kapitalne mistrzostwa, a finał to ukoronowanie turnieju. I cyk za 10 lat ogromny skandal korupcyjny, bo szejk przekupił wszystkich, nawet sprzątaczkę by wyszło jak z bajki (a na Wikileaks wyciek kontraktu Messiego z PSG, gdzie w jednej z klauzul gwarantują mu zdobycie MŚ w Katarze).

Życie pisze niesamowite scenariusze.
uzytkownicy swiatapilki niesamowite posty :rydzyk:

myslisz ze wiecej wzial marciniak za karnego w 116 czy kolo muani za zmarnowanie dwusetki w 123? :P
Najwięcej wziął Lloris by uciekać od piłki przy rzutach karnych... Sory, będę się czepiał, bo ja jakbym stał w bramce i nawet chciał aby Argentyna wygrała ten konkurs, to nie był bym w stanie lepiej uciekać od lecących piłek jak robił to Lloris, czasami miałem wrażenie, że to jego rzucanie się wyciągnięty jak struna gdzieś na lewo, to takie marne aktorstwo.

Wiem, że trudno w takim meczu dopatrywać się jakiś lewych akcji... Ale serio, pierwszy raz mam takie odczucia co do bramkarza i jego reakcji. Ja w sumie miałem w dupie kto wygra, dali mi świetny spektakl i kij, niech Argentyna ma to zwycięstwo... Ale nie wiem czy ja jestem jakiś nadwrażliwy czy co, ale tylko ja się dopatrzyłem, że w reakcjach Llorisa w trakcie rzutów karnych było coś nie tak?

Wróć do „Mundial 2022 Katar”