Najwięcej wziął Lloris by uciekać od piłki przy rzutach karnych... Sory, będę się czepiał, bo ja jakbym stał w bramce i nawet chciał aby Argentyna wygrała ten konkurs, to nie był bym w stanie lepiej uciekać od lecących piłek jak robił to Lloris, czasami miałem wrażenie, że to jego rzucanie się wyciągnięty jak struna gdzieś na lewo, to takie marne aktorstwo.moody pisze: ↑18 gru 2022, 19:19uzytkownicy swiatapilki niesamowite postyMazurXIII pisze: ↑18 gru 2022, 19:16Kapitalne mistrzostwa, a finał to ukoronowanie turnieju. I cyk za 10 lat ogromny skandal korupcyjny, bo szejk przekupił wszystkich, nawet sprzątaczkę by wyszło jak z bajki (a na Wikileaks wyciek kontraktu Messiego z PSG, gdzie w jednej z klauzul gwarantują mu zdobycie MŚ w Katarze).
Życie pisze niesamowite scenariusze.![]()
myslisz ze wiecej wzial marciniak za karnego w 116 czy kolo muani za zmarnowanie dwusetki w 123?![]()
Wiem, że trudno w takim meczu dopatrywać się jakiś lewych akcji... Ale serio, pierwszy raz mam takie odczucia co do bramkarza i jego reakcji. Ja w sumie miałem w dupie kto wygra, dali mi świetny spektakl i kij, niech Argentyna ma to zwycięstwo... Ale nie wiem czy ja jestem jakiś nadwrażliwy czy co, ale tylko ja się dopatrzyłem, że w reakcjach Llorisa w trakcie rzutów karnych było coś nie tak?