Nie o to chodzi bo ja sam mam wyjebane w Messiego, żadnym fanbojem nie jestem. Podobnie jak w CRa mimo, że miał przygodę w Juve. Jednak morda się cieszy, że żyjemy w czasach takich piłkarzy, a to MŚ to jest wisienka na torcie. Maradona zdobył bramkę ręką po czym stał się Bogiem. Karierę ma co najmniej średnią w porównaniu do Messiego więc ja sam osobiście nie rozumiem fenomenu Diego. Jeśli to było zdobycie MŚ to oznacza, że Leo powinien go przeskoczyć, ale będzie o to ciężko bo Maradona za mocno wszedł w głowy swoich kibiców. Typ jako człowiek był kontrowersyjny i to bardzo. Najwyraźniej to się sprzedajeConrado pisze: ↑18 gru 2022, 20:17U mnie po ostatnim karnym kanał został zmieniony i nie oglądałem tego całego zamieszania
Śmieszy mnie to że nie jest lubiany bo jest "grzeczny"
To że ktoś nie robi żonie boków ,że nie budzi się zarzygany pod dyskoteką lub nie został złapany za jazdę po alko przez policję musi z automatu oznaczać uwielbienie tłumów ? a może piszą tak tylko ci którzy coś podobnego przeżyli dlatego cichy Leo jest dla nich wzorem ?![]()