2. Debiut roku - @Mr.Chris
3. Największy znawca - @Bernabeu
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nikogo
5. Największy dowcipniś - nie ma tu zabawnych osób
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- zapominam o tych których nie ma
7. Najlepszy avatar - Ci którzy nie mają avatarów
8. Wydarzenie roku na forum - Mundial
9. Kto poczynił największy postęp - a ktoś poczynił?
10. Najbardziej pomocny użytkownik - @cruel @DelPiero
11. Najfajniejszy użytkownik - @Eyesmon , @cruel @czubatka
12. Największy dziwak - @cloner
13. Najsłabsze ogniwo - @DDK @cloner @Hersk - tu właściwie chodzi o głównie nabijanie postów a przynajmniej w przypadku Clonera i Herska jakich wszędzie pełno, ale wartość merytoryczna ich wypowiedzi jest po prostu bardzo mała. Inna sprawa w tej kategorii jest z DDK jaki dał mi się poznać jako gbur który próbuje narzucać swój punkt widzenia. W dyskusji z nim nie ma nawet co się silić na argumenty bo to jak rzucanie grochem o ścianę a i tak ostatecznie strzeli focha i będzie w innych tematach wyrywał z kontekstu wypowiedzi aby przedstawić Cię w złym świetle. Antypatyczny gościu i chyba jedyna taka osoba jakiej faktycznie na forum nie lubię i dyskusji wolę unikać.
14. Największe rozczarowanie - @piotrcies , Wygrana Argentyny na mundialu
Ogólnie tak jak już jestem tutaj od 10 lat tak nigdy nie wnikałem w życie forumowe, nie brałem udziału w tego typu zabawach i nie mam nawet pamięci do osób. Wymieniłem te które gdzieś utkwiły mi w głowie albo za sprawą wspólnych tematów albo tego, że gdzieś potrafili się przyczepić do moich wypowiedzi, no i też nie przepadam za osobami jakie nabijają posty i traktują forum dyskusyjne jak czat.
Zapewne są osoby jakie zalazły mi za skórę a wyszły mi z pamięci z perspektywą czasu a także te jakie lubię a też w danej chwili nie potrafiłem ich sobie przypomnieć, więc cóż.