Plebiscyt forumowy 2022

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Plebiscyt forumowy 2022

Post autor: HMK » 20 gru 2022, 17:40

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - faworyt może być tylko jeden, @Bernabeu, no nie ma innej opcji by nie zgarnął on tu kompletu punktów, merytoryka, czynny udział w dyskusjach, duży sens postów. Z ogromną przyjemnością się go czyta, można powiedzieć, że był w tym roku jak Karim Mostafa Benzema - bezbłędny. Ostatni raz w tym roku, BERNABEU BALLON D'OR. Dalej stawiam na @Morrowa, niby go mniej, ale to nadal TOP poziom, jeśli chodzi o posty i zawsze gdy widzę, że pojawił się od niego nowy wpis czytam go z wielką chęcią. Mamy na forum masę osób, od jednozdaniowców (ale to nic złego) po piszących piękne referaty, w tej kategorii na pierwszych dwóch miejscach stawiam właśnie na osoby piszące długo, z sensem - powtórzę się -, no po prostu lubię czytać takie wpisy, ale jak już Cię wywołałem Morrow, a wiem, że to przeczytasz. To weź no wpadaj tu częściej! Na trzecim miejscu stawiam na @piotrciesa, bo cały czas podziwiam, że chce mu się to wszystko ogarniać, na forum od lat, a poza tym Piotrek to w porządku gość. Zasługuje na głos.
2. Debiut roku - @Mr.Chris to oczywisty faworyt w tym roku, wytrwałości i pozostania na dłużej na forumku życzę. Dalej @roque, zaszczytne trzecie miejsce pięćdziesiąte ósme wcielenie DREWNIANEGO SRACZA, czyli @Antoni Walendziak.
3. Największy znawca - @Bernabeu za ogół dyskusji, @Cement za hiszpańską piłkę i relacje z boisk Segunda (chyba jak co roku xD) oraz @7lechus, fajnie się czytało japońskie posty podczas Mundialu. Szanuję zajawkę.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @Sergek, @matt_ oraz @cloner
5. Największy dowcipniś - są tu delikatne problemy, bo do Zwały nie zaglądam już tyle co kiedyś. Posty @sicksticka się fajnie czyta, więc tym razem on.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- @blackmore, @Rojiblanco vel ubek i @Dr.Football1
7. Najlepszy avatar - @sickstick, choć to podróba prawdziwej wersji z potężnym Algierczykiem. Ale ogólnie sick zawsze ma zajebiste avki. @Kluchman, bo mimo że nie ma krówki to CarlotoCarlo też robi robotę.
8. Wydarzenie roku na forum - Nie zgadniecie! 1. KARIM BENZEMA BALLON D'OR. Wszystko inne schodzi na dalsze miejsca. Te zaciekłe dyskusje i czytanie postów o szantażyście, cudownie się to czytało. Grande Karim! 2. Mundial, bo to jednak masa postów pojawiających się z tej okazji na forum. 3. Powrót DREWNIANEGO SRACZA, choć to już nie to samo co kiedyś.
9. Kto poczynił największy postęp - 1. Osoby, które przestały mnie wreszcie nominować w tej kategorii niezmiennie od ośmiu lat xD Tutaj mam problem, nikt aż tak się w oczy nie rzucił.
10. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka niezmiennie.
11. Najfajniejszy użytkownik - @cloner, to co pisałem na początku, mamy na forum masę różnorodnych osób, cloner jest tu wieczny, odkąd się rejestrowałem to Kostek zawsze był, nie zawsze się zgadzamy, ale nie wyobrażam sobie tej strony bez niego. No dziwnie bym się poczuł, gdyby nagle tak o zniknął na jakiś rok. Fajny jest też @matt_, bo to chyba jedna z najmniej konfliktowych osób na forum, nie przypominam sobie drugiego takiego użytkownika. Na trzecim miejscu @moody, bo choć z drugiej strony barykady to lubię czytać jego posty, a każda hiszpańska siła na forum jest w cenie.
12. Największy dziwak - nie wiem szczerze mówiąc, dlatego napiszę ogólnikowo. Każdy kto obrażał w tym roku Karima Benzemę.
13. Najsłabsze ogniwo - @Kesz tu myślę argumentacja zbędna, odkleiło chłopa.
14. Największe rozczarowanie - nikt mnie nie rozczarował. No dobra, może rozczarowali mnie Ci, którzy zrezygnowali z forumka. Wiem, że to czytacie.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”