2. Debiut roku - roque - tutaj wyjątkowo w tym roku kilku dobrych kandydatów się znalazło, trzeba docenić każdego i on akurat bez zbędnego "jestem tu pół roku nie będę głosował" albo "jestem tu 10 lat ale rzadko" i coś tam zagłosował. Zachęcam go żeby uzupełnił resztę kategorii.
3. Największy znawca - Bernabeu trochę po znajomości, trochę zasłużenie
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Magnum i sonety krymskie
5. Największy dowcipniś - powiem tak: rzadko mnie ktoś naprawdę rozśmieszy ale jestem coraz starszy i może już po prostu jestem starym tetrykiem. Ale ten mem o Kowalu i Bellerinie to był top więc Hersk
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Morrowa niby jest ale lepiej by było żeby był częściej
7. Najlepszy avatar - Hersk
8. Wydarzenie roku na forum - zbanowali czarnego ale nie pamiętam za co więc chyba nie było to wydarzenie roku. Był ten dziwny typ z Juventusu co brał jakieś leki i się tym chwalił i zaczepiał Ilkę, on mi najbardziej zapadł w pamięć ale nie pamiętam jak się nazywał
9. Kto poczynił największy postęp - moody, trochę z niego zeszło ciśnienie jak Messi odszedł z Barcy i zaczął się naprawdę sensownie wypowiadać. Nie mówię, że nigdy nie było merytorycznie ale czuć było nutkę tego fanatyzmu, teraz tego dużo mniej
10. Najbardziej pomocny użytkownik - czubatka za ogarnianie spraw technicznych, bez tego forum już dawno by padło
11. Najfajniejszy użytkownik - Cement, lubię jego posty czytać
12. Największy dziwak - Piekielny bawarski walec i wszystko jasne
13. Najsłabsze ogniwo - jestem tradycjonalistą i tradycyjnie nikogo nie wymieniam w tej kategorii. Każdy z nas dokłada tu cegiełkę, nawet Łukasz zawsze pozostanie w naszej pamięci
14. Największe rozczarowanie - kibice Juventusu bo za dużo biadolenia w najlepszym temacie i się tego czytać nie dało w wiadomym okresie
Ogólnie muszę przyznać że to był zaskakująco dobry rok forumingu, wydawało się już kilka lat temu że będzie powolny zjazd w dół ale nadal się tu dobrze bawię więc dobra robota, oby tak dalej