welcome pisze:Wlasnie to jest to. Laik niemający zielonego pojecia co dzieje sie w Hiszpanii stwierdza na podstawie artykulu pseudodziennikarza nastawionego wybitnie promadryccko, ze sedziowie podarowali Barcelonie 6 punktow. a nie przyszlo ci czasem do glowy, ze np. takiej Valenci sedziowie tez podarowali kilka punktow tylklo ze o tym orlowski nie chciał juz napisać? Nie mowiac juz nic o Realu i o wyczynach panow w czerni podczas meczow madryckiej druzyny bo gdyby dokladniej zgłebic ten temat okazaloby sie ze Real powinien byc w tym momencie gdzies w okolicach srodka tabeli. Ale o tym ta karykatura orłowski nie napisał.Ebi pisze:
Pozwolę sobie jeszcze przypomniec artykuł w najnowszej Piłce Nożnej napisanej przez Orłowskiego. Sędziowie sprzyjaą jak każdej innej druzyni. azreszta gdyby tych błędów nie było to Barca zamiast 12 miałaby gdzies tak ze 6 punktów pezwagi co niewiele zmienia i tak daje dośc pewne prowadzenie katalońskiej ekipie.
Pfffffff........ napisałem przecież, że nawet jesli byłoby tak jak Orłowski napisał to i tak Barca miałaby ze 6 punktów przewagi zamiast 12. Co do Valencci i Realu to się nawet nie wypowiadałem. Ale żeś mnie rozbawił. Najpierw naucz się czytac ze zrozumieniem.
Artykuł przypomniałem tylko dla ogólnej wiadomości także jako element wysmiania tego cudownego pana zwanego Orłowskim.