Gry...

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Gry...

Post autor: Morrow » 27 gru 2022, 11:46

Trzeba oddać Epic, że w tym roku mocno próbują poprawić swoje notowania. Wspomniane Death Stranding to gra, którą albo się kocha albo (zieeew) nienawidzi, bo nudzi ale jako darmówka na święta, to naprawdę bardzo mocny tytuł, którego cena zleciała raptem miesiąc temu. Oprócz przyjemnych rzeczy, które ludzie już mieli albo nie potrzebowali na nie polować (Metro, Fallout), co jakiś czas dokładają coś naprawdę przyjemnego. Dzisiaj np. jeszcze do 17.00 jest do pobrania F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch. Pierwszy odruch, to po co mi to ale tak poczytałem recenzje, popatrzyłem na gameplay i to wygląda na całkiem fajną metroidvanię, 80% na metacritic, 8.0 user score, na steamie ta gra chodzi po 30$. Ładnie, za darmo grzech nie dodać do biblioteki.

Za to jutro od 17.00 za darmo do pobrania Mortal Shell. Nie będzie kiedy tego ograć i oczekiwania były większe ale za darmo to uczciwa cena :wink: Pojutrze też ma być coś mocnego, mówi się o AC:Origins ale już raz ten typ nie wszedł więc wypada poczekać.

Wróć do „Hyde Park”