Najlepszy Komentator Piłki Nożnej w 2022 roku - Głosy

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Najlepszy Komentator Piłki Nożnej w 2022 roku - Głosy

Post autor: ddemon » 27 gru 2022, 17:44

Dobra temat stworzony,ale raczej nikt nie chce być pierwszym co odda głos,a niedługo będę chcial mieć co podliczać :P
Oto moja 10-tka :)

1 Borek
2 Laskowski
3 Wolski
4 Dumanowski
5 Pełka
6 Ćwiąkała
7 Chabiniak
8 Smokowski
9 Szpakowski
10 Twarowski

Nie będę ukrywał, jestem raczej z #teamBorek i długo długo nic, ale jeśli tendencja się utrzyma to niestety były komentator Polsatu spadnie z mojego rankingu...Wiadomo popełnić błędy ludzka rzecz,ale mam wrażenie odkąd powstał Kanał Sportowy ego też wzrosło,przez co sympatia maleje...Nr 2 też głos oddany z sentymentu do pamiętnej manity Barcy z Realem :love: Nr 3 Przyjemnie się go słucha i wydaje mi się najlepszy z reszty :P Nr 4 Bez niego oglądanie hitów Serie A to nie to samo Nr 5 Mocno niedoceniany zarówno w Polsacie,gdzie gwiazdą był właśnie Borek jak i potem w Canal+,gdzie był wcieniu Smoka,Twarowskiego czy też nawet Rosłonia.. Reszta komentatorów dodana do rankingu z sentymentu,gdzie mecze z ich udziałem człowiek zobaczy,ale już nie ma takiego efektu przeżywania emocji,dobra ktoś powie Szpakowski za pamiętny finał emocji oddał co di maria,ale też rażące błędy są nie do zniesienia zwłaszcza przy wymowach nazwisk i myląc piłkarzy...

Zapraszam do głosowania :)

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”