Taki wybór strzelca co kolejkę jak w moim pomyśle jest bardziej sprawiedliwy, bo jednak widzimy kto ma formę rosnącą, a kto malejącą i jak będziemy gospodarzami, to możemy wybrać każdego strzelca (a więc i Lewego i Haalanda) z meczów przez nas typowanych. A zatem chyba wolałbym pozostać przy koncepcji sprawdzonej na Mundialu.
Dokładnie tak, więc nie wiem o co koledze chodzi?
O jednak się wyjaśniło, to jeszcze poproszę numerek z tej puli: 1, 2, 3, 5, 6, 11, 13, 14, 15 i 16.
Z przykrością przyjmuję do wiadomości.
I w takim razie (bo miejsce w rankingu zostało ujawnione) sam Zajmę Twoją pozycję.
Nawet jak kilka kolejek ominiesz, to czy tak dużo byś stracił? Proponuję na razie nie rezygnować i zobaczyć co z tego wyniknie, bo szkoda byłoby tracić kolejnego uczestnika (chociaż jeszcze nie zarejestrowanego).
Bardzo prawdopodobne, byłem przekonany, że spokojnie nam się uda, a tu takie problemy się piętrzą?
Jak do jutra nie będzie dziesięciu chętnych to zmniejszę rozgrywki do 12 uczestników, ale już sam Was rozlosuję, musicie mi zaufać.
I tym samym start rozgrywek przesuniemy do weekendu z 15 stycznia, bo wtedy zostaną akurat 22 terminy, więc będzie wystarczająco czasu na wszystkie dwumecze i będę musiał dzielić weekendów.