Odpowiem tutajvenomik pisze: ↑27 gru 2022, 18:44Czy Ty naprawdę wymagasz ode mnie, żebym kojarzył teraz czy ktoś, kogo lubię, był jedynką czy dwójką (o ile w ogóle była różnica między komentatorami) ? Ktoś takie rzeczy pamięta?ddemon pisze: ↑07 gru 2022, 23:33Istotnie też swój wybór oddajemy na słyszany głos nr 1,a nie 2 !! Przykład Roman Kołtoń bądź Tomasz Ćwiąkała często komentują mecze jako współkomentujący tzw"Dwójka" ale też zdarza im się komentować jako tzw "Jedynka" i mając do tego gościa Zdaję sobie sprawę,że jest też grono osób,które lubi duet Piotr Dumanowski + Dominik Guziak,ale w tym momencie raczej Dumanowski pełni rolę "Jedynki",ale jak coś to mnie poprawcie
Nie wymagam,bo jak sam napisałeś czasami ciężko się domyśleć, który komentator pełni rolę "jedynki" a "dwójki" głównie chyba jest tak w stacji Eleven, gdzie mógłbym oprócz Guziaka wstawić choćby Kapicę.. Faktycznie wspomniana dwójka potrafi wyjść z cienia i czasami zdetronizować jedynkę i nie rzucać diagonalne wstawki z kija jak Hajto,Wichniarek Engel czy inny współkomentujacy ekspert,lecz w moim odczuciu zawsze będą rozliczani jako "dwójka",a sam nie miałem przyjemności oglądania ich komentarzu w innym duecie by ocenić ich komentarz jako "jedynka".
Głosujcie jak chcecie jak napisałem wcześniej nie mam zamiaru nikogo ograniczać,ale jest jeden warunek jeśli ktoś zagłosuje tak jak @Messi(as) który podał 6 nazwisk jego głos będzie liczony w skali 5-1,chyba że jednak zdecyduję się przed sylwestrem uzupełnić listę..