Najlepszy Komentator Piłki Nożnej w 2022 roku - komentarze

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Najlepszy Komentator Piłki Nożnej w 2022 roku - komentarze

Post autor: ddemon » 28 gru 2022, 11:56

venomik pisze:
27 gru 2022, 18:44
ddemon pisze:
07 gru 2022, 23:33
Istotnie też swój wybór oddajemy na słyszany głos nr 1,a nie 2 !! Przykład Roman Kołtoń bądź Tomasz Ćwiąkała często komentują mecze jako współkomentujący tzw"Dwójka" ale też zdarza im się komentować jako tzw "Jedynka" i mając do tego gościa Zdaję sobie sprawę,że jest też grono osób,które lubi duet Piotr Dumanowski + Dominik Guziak,ale w tym momencie raczej Dumanowski pełni rolę "Jedynki",ale jak coś to mnie poprawcie
Czy Ty naprawdę wymagasz ode mnie, żebym kojarzył teraz czy ktoś, kogo lubię, był jedynką czy dwójką (o ile w ogóle była różnica między komentatorami) ? Ktoś takie rzeczy pamięta?
Odpowiem tutaj
Nie wymagam,bo jak sam napisałeś czasami ciężko się domyśleć, który komentator pełni rolę "jedynki" a "dwójki" głównie chyba jest tak w stacji Eleven, gdzie mógłbym oprócz Guziaka wstawić choćby Kapicę.. Faktycznie wspomniana dwójka potrafi wyjść z cienia i czasami zdetronizować jedynkę i nie rzucać diagonalne wstawki z kija jak Hajto,Wichniarek Engel czy inny współkomentujacy ekspert,lecz w moim odczuciu zawsze będą rozliczani jako "dwójka",a sam nie miałem przyjemności oglądania ich komentarzu w innym duecie by ocenić ich komentarz jako "jedynka".

Głosujcie jak chcecie jak napisałem wcześniej nie mam zamiaru nikogo ograniczać,ale jest jeden warunek jeśli ktoś zagłosuje tak jak @Messi(as) który podał 6 nazwisk jego głos będzie liczony w skali 5-1,chyba że jednak zdecyduję się przed sylwestrem uzupełnić listę..

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”