Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 31 sty 2006, 23:46

meecik_mks pisze:spotkanie z Zeckiem (skąd Sawyer wie, że on sie tak nazywa... czy go tylko tak nazwał...),

Zeke to postać z Muppetów Jima Hensona. Poszukaj sobie jej zdjęcia w internecie to zrozumiesz dlaczego Sawyer go tak nazwał :wink: :lol: .

Z drugiej strony wydaje mi się, że ten brodacz to jest ten koleś z tego filmu, który ogladali na projektorze. Ten, który razem z żoną zapoczątkował cały ten program. Jest do niego bardzo podobny.

Rzeczywiście skomplikowana sytuacja z tym czarnym dymem. Kiedy zatrzymał się przed Eko widać w nim było ciekawe obrazki. Był brat Eko, byli ci dwaj, którym poderżnął gardło jednym ruchem, później pojawił się obraz Jezusa na krzyżu (być może to ten z jego łańcuszka)...Robi się ciekawie...

Dzisiaj obejrzałem ostatni, 12 odcinek. Teraz trzeba czekać tydzień... :roll: :?

Jeśli ktoś chce wymienić się poglądami nt. teorii dotyczących tego serialu to piszcie! Ja spotkałem się z dwoma bardzo ciekawymi (być może Wy też już je znacie - tym lepiej, będzie można wymienić poglądy) i mógłbym je tutaj przedstawić (oczywiście napisałbym o co chodzi - Ci co by nie chcieli to by nie czytali).

Pozdro :wink:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”