Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: PiDi » 01 lut 2006, 7:02

Zamer pisze: A co do Fowlera..... no coments.. Ja niewiem o co sprowadzać kogoœ kto się kiedyœ nie sprawdził...
Pozwolę sobie przytoczyć cytat jednego z użytkowników:
NIE WIESZ-NIE PISZ

Robbie Fowler- żywa legenda klubu z Anfield, jego bramki można oglšdać w nieskonczonoœć, a gdybyœ miał obejrzeć wszystkie, to byœ się trochę w fotelu wysiedział (nie dziwne, spooooooro ich było). Wspaniały zawodnik, to z niego wspomniany przez ciebie Owen brał przykład. A zresztš... co ja ci będę opowiadał, co ja jestem bracia Grimm?

--------------------------------------------------------------------------
Chciałbym jeszcze przypomnieć, że dziœ gramy z Birmingham City, niestety nie będę się mógł łudzić na występ Flo Pongolle (wypożyczony do Blackburn), tak więc w ataku zapewne ujrzymy Croucha i Cisse. W pomocy lekki uraz miał Zenden, lecz jest już praktycznie zdrowy. Alonso, Gerrard i Sissoko (o ile odzyska formę) i uzupełnione. W obronie skład niezmieniony, ostro może być w bramce bo jak pisze koptalk.org:

Trener Liverpoolu Rafael Benitez mówi, że kontuzja Jana Kromkamp'a, którš odniósł w meczu z Portsmouth nie jest poważna.

Holenderski obrońca dostał silnego kopniaka w kostkę ale to nie jest główne zmartwienie Rafy. Bramkarz Pepe Reina też odniósł jakiœ uraz w spotkaniu FA Cup.

Benitez powiedział: "Problemy Kromkampa z kostkš nie sš poważne, jednak chwilowo Reina ma większy problem."

"Napewno w spotkaniu z Birmingham będš jakieœ zmiany. Myœlałem o tym meczu jesze przed grš z Portsmouth."

Miejmy nadzieje, że będze to szansš dla Dudka, który w ostatniej chwili postanowił pozostać w LFC.

Wróć do „Anglia”