Pisakk pisze:Zeke to postać z Muppetów Jima Hensona. Poszukaj sobie jej zdjęcia w internecie to zrozumiesz dlaczego Sawyer go tak nazwał
tak jak pan Proper vel Locke
hmmm nie wiem być może... wkońcu powiedział, że ta wyspa jest ich...interesujące jest to jak wypowiedział się na temat tego co powiedział Jack o Ethanie... Zeke wtedy powiedział "interesująca teoria..." był lekko zdziwiony...Pisakk pisze:Z drugiej strony wydaje mi się, że ten brodacz to jest ten koleś z tego filmu, który ogladali na projektorze. Ten, który razem z żoną zapoczątkował cały ten program. Jest do niego bardzo podobny.
Tu nie jest 1 grupa innych... tu może bych ich kilka... wszystko wiąże się z tym filmem... na tej wyspie było bodajże 6 stacji badawczych i każda zajmowała się czymś innym...: Psychologia , Zoologia(niedźwiadki..) , Magnetyzm (właz...) i jeszcze jakieś czyli jak na moje na tej wyspie jest kilka takich bunkrów...
można jeszcze wrócić do sytuacji jak Ethan wyszedł od strony morza... jak to zrobił ?! być może jedna z stacji badawczych znajduje się pod wodom... i tam być może znajduje się Walt, który ukazywał się Shannon cały mokry i wogóle.... i wypowiadał słowa "nie naciskaj klawisza" ( o tych słowach, przeczytałem w necie...)
Też to zauważyłem...Pisakk pisze:Rzeczywiście skomplikowana sytuacja z tym czarnym dymem. Kiedy zatrzymał się przed Eko widać w nim było ciekawe obrazki. Był brat Eko, byli ci dwaj, którym poderżnął gardło jednym ruchem, później pojawił się obraz Jezusa na krzyżu (być może to ten z jego łańcuszka)...Robi się ciekawie...
być może coś w tym jest... jak widzieliśmy potem Eko zaufał Charliemu i dał mu jedną figurke... co się okazało błędem... ale później go i tak Lock wybadał....Baqu pisze:tia 10 odcinek ... ale powiem Ci kompletnie nie zrozumiałem przesłania tej czarnej chmury... czy własnie o to chodzilo aby spalic zwłoki ( wtedy palił się czarny dym z samolotu ) sam nie wiem, to przeciez nie takie banalne... no ale czarny dym to przecież symbol "ich" tych "innych" palił się również wtedy gdy niby mieli nadejsc... "nie czaje bazy" : /
Mam jeszcze jedną swoją teorie, tylko musicie mi powiedzieć czy Desmond , mówił jak zmarł jego partner ?! bo nie pamiętam... mam podejrzenia, czy też tym partnerem Desmonda nie był Ethan... ale to raczej wątpliwe...
i jeszcze jedno... zauważyliście, że ten koleś mówił, żeby nie używać tego komputera do komunikacji z innymi stacjami tylko do wbijania kodu... coś tam powiedział jeszcze i znowu się urwało troszke... czy mi się tak tylko wydawało...
Edit: zapomniałem jeszcze wspomnieć o słowach Jacka na koniec... "ile czasu ci potrzeba żeby wyszkolić armie..." po tych słowach widac, że Jack ma pewne obawy i chce zacząć działać... zobaczymy !
Jeśli ktoś ma swoje teorie albo coś niech pisze !!
Pozdrawiam fanów Losta !