Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 01 lut 2006, 14:03

duch99 pisze:Hehe, w takiej formie w jakiej jest obecnie Milan, to mogę śmiało powiedzieć, że nie ma on szans z Bayernem.
A założymy się :?: Milan na takie mecze jest zawsze przygotowany, mogą przegrać zawsze ale nie pisze bzdur w stylu " nie ma szans ". Lepiej się martw o Arsenal bo Real nabiera rozpędu. A za rok w LM chyba was nie zobaczymy.
duch99 pisze: Fakty mówią same za siebie. Włosi są w słabiutkiej formie, a Bayern . . . no cóż, stabilna, równa, ale wysoka dyspozycja.
Jesteś medium :?: Bayern grał bardzo dobrze na początku sezonu, teraz po przerwie nie wiemy jaka jest forma więc nie pisz na zapas... Milan wcale nie ma słabiutkiej formy tylko gra w kratke i jestem przekonany na 100% że na Bayern będzie przygotowany.
duch99 pisze: Dlatego raczej nie powinno być większych problemów
:roll:
duch99 pisze: choić znając Milan zapewe zagrają super defensywnie z jednym napastnikem, co może troszkę utudnić sprawę
Pokaż mi mecz w tym sezonie gdzie Milan grał jednym napastnikiem i grał super defensywnie. Czemu Ty żyjesz stereotypami :?:

ZameR pisze:Bayern w lidze wymiata
ZameR pisze: Bayern ma chyba patent na drużyny Serie A.
Początek mieli mocny, teraz jeszcze nie wiemy jaką mają forme więc nie wymyślaj tu jakiś historii. A co ma Juve do Milanu poza tym że to włoskie kluby :?: Grają całkiem inną piłke i skoro Bayern ma patent na drużyny z Serie a to chyba te z dołu tabeli bo to Juve było pierwsze w grupie i to Milan wygrywał z Bayernem. Mimo słabszej dyspozycji będziemy gotowi do tego meczu.

Wróć do „Niemcy”