1. Najbardziej wartościowy forumowicz -
Łaner zwany Herskiem lub jak kto woli Hersk zwany Łanerem. Nie no gościu rozpierdala system. Jest wszędzie, pisze z sensem, nie da się go nie lubić. Jakby jeszcze Barcę miał w sercu to byłby idealny. Moja teoria mówi, że to nieślubny syn znanego tu i lubianego, aczkolwiek zaginionego Dr.Footballa. Obaj weszli na forum jak do siebie, rozsiedli się wygodnie i forumkują/forumkowali aż miło. Do tego niesamowita pasja do piłki [strzelam, że tyle co połowa forum wzięta razem] i rzadkie obecnie patriotyczne kibicowanie. To musi być krew naszego skauta młodych talentów. Łaner pisze średnio dziennie 13.5 posta. Ludzie, przecież ja tyle w miesiąc nie napiszę. A co dopiero z sensem.
Dla mnie ta kategoria jest dla kogoś, kto najwięcej wnosi do forum, nominuję też Morrowa, bo nie pisze tak często jakby się chciało, ale na pewno równie merytorycznie co lata temu. piotrcies - naprawdę trzeba docenić jego obecność w wielu tematach.
2. Debiut roku - Mr. Chris, roque, Quercus - naprawdę dobrze jest widzieć nowe twarze, które piszą często i nie pozwalają umrzeć naszemu forum; panowie nie spoczywajcie na laurach.
3. Największy znawca - Magnum i jego wydawać się może perfekcyjna znajomość przepisów, świetnie jest go mieć tutaj, zwłaszcza jak pojawiają się kontrowersyjne sytuacje, Pan Magnum świetnie wtedy wyjaśnia towarzystwo, brawo. Do tego barcelońsko-madrycki duet w osobach moody i Bernabeu - ogromna wiedza i kultura wypowiedzi, obaj świetnie się uzupełniają w dyskusjach. Naprawdę zazdroszczę wiedzy. To są jedni z userów, przez których wychodzę poza ulubione tematy na forum widząc ich wypowiedzi.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - niby większość z Was, a tak naprawdę chyba nikogo. Kiedyś fajnie sickstick opisał swój [i mój przy okazji] stosunek do forumowej działalności, że nie chce widzieć zdjęć żadnego użytkownika, bo ma pewny obraz każdego użytkownika i po obejrzeniu facjaty czar pryska. Już ostatnio RealFana zobaczyłem i mi z tym niedobrze, bo inaczej sobie go wyobrażałem [nie że taki brzydki].
5. Największy dowcipniś - Chlopaczek - prawie z każdej wypowiedzi wyciągam coś śmiesznego hehe, sickstick, Diamen23 - obaj piszą dobre i trafne śmiszne komentarze, które do mnie trafiają. Na czwartym miejscu Delpiero14, ale on w ostatnim czasie za często na siłę próbuje być śmieszny i nie do końca to wychodzi, ale i tak średnią ma wysoką. Oby w przyszłym roku wrócił stary dobry Juventino.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- tak wielu, że aż nostalgia bierze jak sobie przypominam o nich, wymieniam tylko trzech: nr 1 - Mentor - zawsze mi się dobrze czytało jego posty, do tego kibic FCB, więc szkoda takiej straty w moim ulubionym temacie, Rojiblanco i bartbuks. Matko a gdzie kaczy i jego opowieści czy Doktorek...
7. Najlepszy avatar - Morrow, Tomusmc i jego tęsknota za dobrą grą Juve wyrażona pięknym kadrem, RealFan - po stokroć wolę aktualny od jego krowy. Ładny, schludny, nie gryzie mnie w oczy.
8. Wydarzenie roku na forum - Mundial - działo się dużo i myślę, że większość oglądała więcej niż zakładała, a co za tym idzie i pisała intensywniej, sukcesy sportowe DDK - co przeżył wie tylko on, chciałoby się być w jego skórze, Messi vs Ronaldo - never ending story, niektórzy myślą, że po MŚ wyjaśniły wszystko, ale co tu się będzie działo jak CR będzie teraz strzelał seryjnie u Arabów.
9. Kto poczynił największy postęp - wcześniej prawie że w ogóle nie kojarzyłem yedraza, a w tym roku jakoś mi się bardziej unaocznił, fajnie widzieć takiego "dziaduszka" na forum. Hersk - w zeszłym roku go tyle nie widziałem, może to złudne wrażenie, ale teraz boję się lodówkę otworzyć. Antoni Walendziak - jeśli jest ponownym wcieleniem Drewnianego Sracza [jak to brzmi w ogóle xD], h2356112 czy Migueala Inacośtam, to postęp jest ogromny.
10. Najbardziej pomocny użytkownik - czubatka - abstrahując od spraw technicznych, to czasem poszuka rozwinięcia danego tematu, po tym jak ktoś rzuci hasło, zainteresuje się i zapoda linka, fajne to. Dam tu też piotrciesa, bo zapewne nie widzimy jego całej pracy, ale zakładam, że jest tego trochę.
11. Najfajniejszy użytkownik - Eyesmon - luzacki styl życia, zarówno na forum jak i poza nim. Tak trzeba żyć, popieram i nierzadko zazdroszczę. Dam tu też Boromira, nie wiem czemu, ale lubię forumowego geologa o zainteresowaniach kresowych. Stonowany, z kulturą. No i muszę go tu dać, żeby go pocieszyć po przegranym barażu o Ekstraklapę z Koroną. Enjo - mało go tu, ale widać potencjał na spoczko usera.
12. Największy dziwak - nie no, można nie lubić jakiegoś piłkarza, np. ja nie przepadam za CR, ale co Kesz ma stosunek do Messiego, to wychodzi poza schematy. Dobrze go widzieć w wielu tematach, ale wydaje mi się, że troche bajdurzy, treści wiele, a merytoryki niekoniecznie. Piekie(L)ny - nie wiem na ile trolluje, a na ile nie, ale wydźwięk jest dla mnie negatywny. No muszę go tu dać - cloner - kurdę wszystko fajnie, imprezuje sobie i pisze o tym, kij z tym, ale niestety bywa, że hipokryzją zalatuje na kilometr. Fakt, że potrafi przyznać się do błędu, ale często idzie tak mocno w zaparte, że nie idzie wytłumaczyć mu, że białe jest białe. Dorosły chłop, a czasem zachowanie jak dziecko. Słowo "dziwak" jest w jego przypadku nadużyciem, i na pewno go tak nie odbieram, ale na pewno traci w moich oczach ww. zachowaniem. Do poprawy kloncio!
13. Najsłabsze ogniwo - po wyeliminowaniu ozoba myślę, że forum oczyściło się z ludzi odrzucających, że się tak wyrażę.
14. Największe rozczarowanie - Ilka - dwie nieudane próby organizacji zabaw forumowych nie mogą przejść bokiem. Styl gry Polaków na MŚ.