1. Najbardziej wartościowy forumowicz ^
@matt_ - to chyba najbardziej znany mi forumowicz, bo działamy w kilku podobnych miejscach i zawsze stara się ogarnąć te zabawy, a nawet jak czasem się pomyli (b o błądzić jest rzeczą ludzką), to stara się szybko naprawić pomyłkę.
@MazurXIII - dzięki niemu wiem co mniej więcej myśli na wiele ważnych tematów człowiek o zdecydowanie prawicowych poglądach, no i oczywiście za miłość do Milanu, który w swych latach świetności był najbardziej lubianym przeze mnie klubem.
2. Debiut roku ^
@roque - wydaje się że z tych nowszych ludzi na forum wygląda najbardziej profesjonalnie, jakby był z nami od wielu lat...
3. Największy znawca ^
@Magnum - podoba mi się jak merytorycznie potrafi wyjaśnić zawiłości regulaminu (o to coś dla mnie
@7lechus - za świetną znajomość japońskiej i kobiecej piłki (która tu wciąż jest bardzo niedoceniona), nie zawsze mam czas by ze wszystkimi treściami się zapoznać, ale gdy tylko mogę i jestem wolny to czytam.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać ^
@Ilka - Trudno kogoś tak jednoznacznie zaprosić, a że jestem raczej gentlemanem, to spotkanie z naszymi paniami byłoby połączeniem przyjemnego z pożytecznym.
@futbolowa - jak wyżej, a jeszcze do tego sympatia dla najlepszej obecnie klubowej jedenastki w Polsce.
5. Największy dowcipniś ^
@cloner - kiedyś (za młodu) też każdego poprawiałem, na szczęście z biegiem lat (gdy dorosłem) przeszło mi.
@Gargamel - bo zawsze musi wsadzić szpilę jak za mocno kontroluję jego osiągnięcia.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? ^
Za rzadko tu jestem by dostrzec takie braki.
7. Najlepszy avatar ^
@sickstick - avatar ten zdaje się został pożyczony od moody'ego, ale ja uwielbiam takie połączenie piłki nożnej z religią. I dlatego ten głos daję gościowi, który obecnie z tego korzysta.
@Kesz - tak dla równowagi (czytaj niżej), bo ogólnie lubię japońskie anime, choć nie mam czasu (prawie w ogóle) by oglądać.
8. Wydarzenie roku na forum ^
Zdecydowanie ten kontrowersyjny Mundial w Katarze! Czy tylko ja dostrzegłem, że w tym czasie życie forumowe wyskoczyło poza skalę?
9. Kto poczynił największy postęp ^
@Hersk - tutaj miałem największą rozkminę, bo nie orientuję się w takich rzeczach, ale faktycznie wydaje mi się, że teraz ten forumowicz jest prawie wszędzie i prawie zawsze ma coś mądrego do napisania.
10. Najbardziej pomocny użytkownik ^
@czubatka - dzięki niemu mogę organizować różne nowe rozgrywki, tak jakbym chciał, więc za to powinienem się jakoś odwdzięczyć.
@piotrcies - całkiem sympatyczny gościu i często wydaje mi się, że wprowadza na naszym forum ład i porządek niczym Marciniak w katarskim finale.
11. Najfajniejszy użytkownik ^
@Hersk - biorę z nim udział w kilku przedsięwzięciach i widzę, że jest sympatyczny i nie czepia się jak inni.
@Eyesmon - bo bije od niego taki pozytywny vibe i pewność siebie, że trudno się czasami oprzeć.
12. Największy dziwak ^
Czuję się zobowiązany, by Ciebie wesprzeć.
@Kesz - JAKI w swoim stylu używa polszczyzny, tak że nie idzie jej zrozumieć (chyba jest kuzynem Patryka)? I ten upór że CR7 jest większym piłkarzem (a może mu chodzi po prostu o wzrost?) od Messiego. Oczywiście ma prawo do takiej opinii, tylko nie musi jej rozgłaszać wszem i wobec, w każdym możliwym miejscu i o niemal każdej porze dnia i nocy!
@Piekie(L)ny - tu uzasadnienie jest dosyć oczywiste, bawarski walec wszystko wyjaśnia. A ta literka w nawiasie podpowiada, że też ich lubi?
13. Najsłabsze ogniwo ^
@czarny samael - bo to zdaje się on najbardziej przekonywał wszystkich, że trzeba się szczepić i izolować lockdownem i teraz widzimy skutki takiej polityki w ogromnej fali przeziębień panującej w naszym kraju, do której z pewnością (na pewno nie w całości, ale jednak) przyczyniła się taka polityka. A widzę że od sierpnia nawet na forum się nie udziela, ciekawe czy dlatego że jego poglądy i opinie bardzo rozminęły się z prawdą, czy z zupełnie innej przyczyny?
14. Największe rozczarowanie ^
Zbyt wczesne odpadnięcie Brazylii na Mundialu / oraz występ Cristiano Ronaldo tamże.