Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Tobik33 » 01 lut 2006, 17:21

vakabayashi pisze:Zlatan Ibrahimovic, :arrow: dobrze widze go w Realu i nie ukrywam chcialbym takiego pilkarza w Realu i to za Ronaldo ktorego czas minal
:( Według mnie o wiele bardziej Ibra pasował by do Ronaldo niż do np. Raula. Ibra umie świetnie podać i zgrać piłkę głową.
vakabayashi pisze:Lukas Podolski, :arrow: okorpna pomylka melodia odleglej przyszlosci ligi niemieckiej jak dla mnie za duzo szumu o nic kompletna pomylka i la liga nie dla niego
vakabayashi
zostaw tego pana w końcu urodził się w Polsce. Według mnie może stać się wielką gwiazdą ale musi jak najszybciej odejść z Köln.
vakabayashi pisze:Xabi Alonso, :arrow: marzenie!! obok Joquina marzenie transferowe prawdopodobyn lek na cale zlo pozycji defensywnego pomocnika druzyny z Santiago Bernabeu
Powiem tylko jedno Benitez i sprawa skończona :)
vakabayashi pisze:Christian Poulsen :arrow: , opcja bardzo ciekawa z tym ze to pilkarz raczej do ligi angielskiej jako ze sledze bundeslige zachwycil w wielu spotkaniach chodzili plotki ze interesuje sie nim tez Villareal.
Dla mnie to ten piłkarz będzie kolejnym piłkarzem pokroju Pablo Garcii albo Gravesena który nie sprawdzi się u was...
vakabayashi pisze:Raúl Garcia :arrow: , melodia przyszlosci i bardzo ciekawy i dobry pomysl byloby wymiana na Pablo Garcie
Osasuna rząda tylko 18 mln euro jeżeli Real tego nie spełni to zostaje w Osasunie.
vakabayashi pisze:Ashely Cole :arrow: , tu bezdyskusyjnie najblizszy realizacji i najmadrzejszy transferowy plan komentarz zbedny
Idealny zastępca dla Robero Carlosa. Perez zaczyna mysleć ?

Wiele będzie jeszcze takich informacji że Real zainteresowany jest Puyolem, Lampardem, Rooneyem itd. Wszystko wyjdzie po zakończeniu letniego okienka tranferowego :P

POZDRO

POZDRO

Wróć do „Hiszpania”