Jak poderwać dziewczynę ????

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 01 lut 2006, 17:32

Od dawna wiadomo, że najlepiej się rozmawia z kimkolwiek pod wpływem alkoholu, ale odrazu mówię, że jeśli chodzi o wyrażanie uczuć to najlepiej jest to odłożyć na bok bo wtedy nie wszystko jest szczere 8) Każdy za małolata miał chyba problem z podejściem do dziewczyny i przy wyrażaniu uczuć. To w końcu mija, ale jeśli teraz nie wiesz co zrobić to się zastanów bo przecież to Ty znasz ją najlepiej, a nie my :roll: Tak jak powiedział cykcyk zrób co uważasz za słuszne bo nic nie stracisz, a zyskać możesz naprawdę wiele. Najlepiej weź ją gdzieś na spacer lub w jakieś zaciszne miejsce gdzie nikt Wam nie będzie przeszkadzał (wrzuć do napoju tabletke i do dzieła :P ) i tam zacznij rozmowę, ale nie mów odrazu co czujesz tylko zacznij gadać na jakiś temat po czym powoli przechodź do sedna sprawy. Ja jestem w tym momencie w prawie 3-letnim związku chociaż wcześniej ja i moja wybranka byliśmy dla siebie jak kot i pies :roll: warto spróbować bez względu na skutki bo z czasem wszystko może się zmienić, zaufaj mi bo znam to z doświadczenia ;)

Wróć do „Wracając Do Meritum”