Plebiscyt forumowy 2022

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Plebiscyt forumowy 2022

Post autor: Magnum » 06 sty 2023, 3:59

1. Najbardziej wartościowy forumowicz -
@piotrcies - bo jest wszędzie, żyje forum i mu się chce. No i zawsze z chęcią obgadujemy na privie innych użytkowników (:
@DDK - choć z chłopem często się nie zgadzam i w sumie pewnie więcej sporów mamy niż zgody, to ogólnie jest wszędzie i wypowiada się na wiele tematów, robiąc to przy tym dość sensownie ;) No i sympatyzuje trochę z Arsenalem, co szanuję ;)

2. Debiut roku -
@Mr.Chris - sprowadziłem na forum to i teraz wypada zagłosować :ozob:

3. Największy znawca -
@Cement - za wiedzę i dzielenie się nią w wielu, wielu tematach. nie tylko piłkarskich
@Kluchman - za wiedzę poza piłkarską i chęć dyskusji z róznymi środowiskami w tematach poza piłkarskich
@7lechus - za wiedzę piłkarską w niszowych miejscach

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Z chęcią poznałbym @cloner bo czuję, że nauczyłby mnie konkretnie imprezować. Obaliłbym samogon z @Boromir na ukraińskim Krymie, stuknąłbym też browara oglądająć mecz Arsenalu z @sickstick bo wydaje się być pozytywnie zakręcony.

5. Największy dowcipniś -
Nie wiem, kiedyś to były czasy, teraz to nie ma czasów.

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
Nie wiem, staram się już nie żyć przeszłością. Brakuje mi @fieldy bo jest go mało i nie odszedł zupełnie, tylko się czasem pojawia, więc zobaczyłbym go więcej.

7. Najlepszy avatar -

8. Wydarzenie roku na forum -
- Wojna
- Mundial

9. Kto poczynił największy postęp -
@Sergek nie wiem, co się zmieniło, ale kiedyś bardzo mnie denerwował, teraz mnie nie denerwuje, więc albo on poczynił postęp, albo ja, no ale będzie, ze on ;)

10. Najbardziej pomocny użytkownik -
@futbolowa zawsze z chęcią odpowie i podzieli się odpowiedzią na pytanie, w róznych dziedzinach.

11. Najfajniejszy użytkownik -
@sci - nie zauwazyłem żadnej spiny od kolegi.

12. Największy dziwak -
Za dużo mamy tu dziwaków, by kogoś z osobna wymienić ;)

13. Najsłabsze ogniwo -

14. Największe rozczarowanie -
Reprezentacja Polski na mundialu - paradoksalnie, mimo najlepszego wyniku

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”