@piotrcies - bo jest wszędzie, żyje forum i mu się chce. No i zawsze z chęcią obgadujemy na privie innych użytkowników (:
@DDK - choć z chłopem często się nie zgadzam i w sumie pewnie więcej sporów mamy niż zgody, to ogólnie jest wszędzie i wypowiada się na wiele tematów, robiąc to przy tym dość sensownie
2. Debiut roku -
@Mr.Chris - sprowadziłem na forum to i teraz wypada zagłosować
3. Największy znawca -
@Cement - za wiedzę i dzielenie się nią w wielu, wielu tematach. nie tylko piłkarskich
@Kluchman - za wiedzę poza piłkarską i chęć dyskusji z róznymi środowiskami w tematach poza piłkarskich
@7lechus - za wiedzę piłkarską w niszowych miejscach
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Z chęcią poznałbym @cloner bo czuję, że nauczyłby mnie konkretnie imprezować. Obaliłbym samogon z @Boromir na ukraińskim Krymie, stuknąłbym też browara oglądająć mecz Arsenalu z @sickstick bo wydaje się być pozytywnie zakręcony.
5. Największy dowcipniś -
Nie wiem, kiedyś to były czasy, teraz to nie ma czasów.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
Nie wiem, staram się już nie żyć przeszłością. Brakuje mi @fieldy bo jest go mało i nie odszedł zupełnie, tylko się czasem pojawia, więc zobaczyłbym go więcej.
7. Najlepszy avatar -
8. Wydarzenie roku na forum -
- Wojna
- Mundial
9. Kto poczynił największy postęp -
@Sergek nie wiem, co się zmieniło, ale kiedyś bardzo mnie denerwował, teraz mnie nie denerwuje, więc albo on poczynił postęp, albo ja, no ale będzie, ze on
10. Najbardziej pomocny użytkownik -
@futbolowa zawsze z chęcią odpowie i podzieli się odpowiedzią na pytanie, w róznych dziedzinach.
11. Najfajniejszy użytkownik -
@sci - nie zauwazyłem żadnej spiny od kolegi.
12. Największy dziwak -
Za dużo mamy tu dziwaków, by kogoś z osobna wymienić
13. Najsłabsze ogniwo -
14. Największe rozczarowanie -
Reprezentacja Polski na mundialu - paradoksalnie, mimo najlepszego wyniku