ale wiesz, że nikt nie przyczepił się samej krytyki Messiego, tylko słów:
?
Przecież wiele osób krytykuje Messiego i nawet są ludzie, którzy uważają Ronaldo za lepszego, jakoś nikt się nie czepia, po prostu odjechałeś w tym poście i poszedłeś po bandzie, to była reakcja.
dwukrotnie o tym napisałem (nie licząc głosu w plebiscycie) - w temacie szachów i wcześniej w temacie Ligi Narodów. I to było latem poprzedniego roku, nie przesadzajmy już, bo piszesz, jakbym latał za tobą w każdym temacie i się czepiał słówek. Tak, zrobiłem to dwukrotnie (tzn. jak sobie poprzeszukiwałem posty, to tyle znalazłem), bo to jest coś, na co zwróciłem uwagę. Nie wiedziałem, że to taka obraza, nie będę już.
Imo jesteś przewrażliwiony. Piszesz prowokacyjne posty, to otrzymujesz reakcję. Jakbym miał zliczyć, ile razy się do mnie przyczepiono o cokolwiek i miał to pocytować, to bym napisał post na 20 Morrowów, ale po co o tym pamiętać? To jest forum, po drugiej stronie są ludzie, czasem dojdzie do jakiejś spinki i tyle. Ty za to mocno się przyczepiłeś do pierdół, bo dwukrotnie ci zwróciłem uwagę, że źle piszesz. Trochę dystansu.