Plebiscyt forumowy - komentarze

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5296
Kibicuję: Tylko WISŁA

Plebiscyt forumowy - komentarze

Post autor: DDK » 07 sty 2023, 14:00

Kesz nie rozumiesz kompletnie co się do Ciebie pisze. Piotrek już napisał o co chodziło z Messim, a ja tylko napisze, że nie chodziło to, żę broniłeś pewnego szachistę, dlatego że nie ma dowodów ze nie oszukiwał, tylko np. że pisałeś, że "jesli nawet oszukiwał to szacunek, że w dzisiejszych czasach mu się to udało".

Aaa... I że skoro udowodnili mu czy tam się przyznał, ze oszukiwał w turniejach internetowych, to nie może to mieć odzwierciedlenia w innych turniejach. Czyli rozumiem, że jak ktoś kupił mecz towarzyski i przyznał się do tego to i tak nie miałbyś nic przeciwko, żeby potem normalnie brał udział w LM czy MŚ. No cóż, każdy ma prawo do swojego zdania, ale ktoś broni oszusta (tak, jest oszustem, bo sam przyznał się do oszustw) i podaje takie argumenty to szkoda mi słów :)

Jak zrozumiesz to mogę wrócić do dyskusji. wiele ludzi ma tu różne zdania, czasami pisze prowokująco, czasami ma skrajne poglądy, ale mimo wszystko Ty chyba przodujesz w głosach na rozczarowanie czy tam najsłabsze ogniwo. Spróbuj zrozumieć czemu.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”