Plebiscyt forumowy - komentarze

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Plebiscyt forumowy - komentarze

Post autor: Kesz » 07 sty 2023, 20:31

Quercus, trochę racji masz, ale nie szukam atencji i też trochę porównanie twoje z tymi kobietami nie jest na miejscu, na tym forum jest towarzystwo wzajemnej adoracji, to nie działa tak, że każdy z osobna ma do mnie jakiś problem, tu jedna osoba ma problem a reszta mu przytakuje idąc w jego rytm, duży pies zaszczeka, to małe pieski też się odezwą chociaż nie wiedzą dlaczego. Taki Hersk pewnie nie przeczytał ani jednej linijki z dyskusji związanej z szachami a wlazł do tematu i wjechał na mnie, bo inni tak robią, on nawet nie zna kontekstu dyskusji. Ja w tym wątku odniosłem się pierw do samej tej negatywnej otoczki wokół mnie z świadomością, że wywołam do tablicy nie które osoby a do tego dołączą się Ci jacy muszą być wszędzie czyli np Cloner i Hersk. W większości dyskusja skupiła się na tych szachach a w końcu ktoś wyłapał "jaki" w moich wypowiedziach. Ty faktycznie pierwszy raz zwróciłeś na to uwagę, ale to wytykanie trwa już od roku i nawet nie chodzi o ten błąd. Na forum wiele osób robi masę błędów w swoich wypowiedziach, ale tylko w stosunku do mnie zauważyłem, że jest to wypominane, nie wiem, może po prostu jestem nadwrażliwy i tak to odbieram.

Nie jestem w żadnym wypadku narcystyczny ani tym bardziej nie szukam atencji. Gdyby tak było to bym zachowywał się jak Cloner i Hersk. To, że skomentowałem tu parę rzeczy, to efekt pewnego wywołania do tablicy przez głosy jakie się tu pojawiały. Sam plebiscyt mnie nie interesuje, co nie zgadzam się z pewnymi kwestiami jakie zostały wyolbrzymione a na pewno nieco krzywdzące.

Poza tym mam prawo jednak czuć się osaczony przynajmniej przez kilku użytkowników no i też te pieski jakie szczekają tam gdzie szczekają inne psy. Wcale jakoś specjalnie o to nie zabiegam, moje komentarze odnośnie Messiego to chyba jedyne moje takie prowokacyjne zachowanie na forum, nie przypominam sobie innego momentu. Wypowiadam się w tych swoich grach, mandze, La Liga i Realu Madryt czasem tylko odnosząc się do innych wątków. Jak już posiadać jakiś problem z osobowością, to głównie chodzi o moją nadwrażliwość na punkcie tego, że cokolwiek zrobię, to zawsze odbije się to negatywnie. Mam coś w sobie co ludzi zniechęca i nie muszę się o to starać, gram w piłkę na boisku, to nie ważne, że biegam za dwóch, strzelę kilka bramek, udzielam się w obronie, ataku, rozegraniu ale aktywność sprawia, że jestem najbardziej widoczny, zrobię coś źle i każdy to widzi, nie ważne co zrobiłeś dobrze, jedna zła rzecz nagle spowoduje, że skupi się na tobie cała krytyka i takie coś mi towarzyszy w każdym aspekcie życia, może to objaw niskiego poczucia wartości i nawet tu na forum pewne komentarze mogą być jakimś zapalnikiem do mojej reakcji.

Jest tu wiele osób jakie spamią forum, jakie też potrafią utrudniać innym funkcjonowanie na forum, osoby jakie więcej złego dostrzegają u innych a nie patrzą w ogóle na siebie. Sam staram się pisać w wielu wątkach jakie mnie interesują, ale nie zawsze mam odpowiednią wiedzę i jak ktoś mnie sprostuje, tak jak to wiele razy robił Bernabeu, tak nie mam pretensji i doceniam to, że w czymś mnie uświadomił.

Na forum na pewno obecnie mam złe relacje z DDK, Herskiem, Clonerem i może z adminem i wiem, że te osoby będą uszczypliwe a ja nie będę chował głowy w piasek i jak będzie trzeba to powiem co myślę.
Na pewno w plebiscycie nie będę w przyszłości brał udziału, bo przede wszystkim głosy w nim spowodowały, że wróciło kilka zgrzytów z przed miesięcy.
Ostatnio zmieniony 07 sty 2023, 20:34 przez Kesz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”