Plebiscyt forumowy 2022

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Plebiscyt forumowy 2022

Post autor: piotrcies » 07 sty 2023, 22:20

Witam wszystkich w nowym roku!

Chciałbym podziękować wszystkim głosującym, z roku na rok jest nas coraz mniej, ale nadal fajnie widzieć, że blisko trzydzieści osób nadal chce się z nami bawić w plebiscyt. Trochę smutno, że całkiem spora grupa regularnie udzielających się użytkowników w ogóle nie zagłosowała, zwłaszcza że wysłanie głosów zajmuje kilka minut i można pominąć długie uzasadnienia - ale dziś nie o nich.

Za nami kolejny niezwykły rok, w którym dużo się działo - poprzednie były naznaczone pandemią, która mocno nabruździła w naszej rzeczywistości, przed rokiem mieliśmy duży turniej, który spowodował, że życie forumowe miało się dobrze, w tym roku mamy niestety wojnę za naszą granicą, która też wpłynęła na życie forum i zwłaszcza ruch w tematach społeczno-politycznych, co też jest ważne, bo piłka ma znaczenie, ale inne rzeczy mają większe. Mieliśmy też mundial, który znów ożywił nasz mały grajdołek, co zresztą zobaczycie w głosowaniu. Miejmy nadzieję, że w tym nadchodzącym roku główną rolę odegrają już tylko piłkarskie emocje, bo o to chodzi na tym forum, a jeśli znów będziemy emocjonować się życiem poza futbolem, niech to będą lepsze okoliczności. Tego nam wszystkim życzę.

Chciałbym podziękować również tym, którzy wskazali w swoich głosach moją skromną osobę, buduje, że tych głosów na "nie" było mniej, niż przed rokiem, a tych głosów na "tak" nawet więcej. Naprawdę bardzo mi miło i dziękuję.

Bardzo cieszy, że w pozytywnych kategoriach prym wiodą fani Manchesteru United. Nie tak dawno pisałem, że chyba jest nas najwięcej, ale szybko sprowadzono mnie na ziemię. Ale na pewno można powiedzieć, że nasza grupa nie zaniża raczej poziomu forum, nawet jak czytam nasz wątek, to widzę więcej długich postów na temat naszej gry, co zawsze cieszy, bo to się dobrze czyta. Panowie i Panie - robicie dobrą robotę i oby nam się wiodło :beer:

Osobne gratulacje, tu mała prywata, dla @Mr.Chris - w ostatnich latach na forum dochodziło kilku fanów United, co cieszy, bo wydawało mi się, że w dobie największego kryzysu od dekad raczej będziemy słabnąć, ale widać, że tak się nie dzieje. A tegoroczny debiut szczególnie mnie cieszy, bo doszedł nie tylko fan mojej ulubionej drużyny, ale też user, który znacząco podnosi poziom dyskusji w naszym wątku, z którym czasem się nie zgadzam, ale którego zdanie bardzo szanuję, bo zawsze oparte jest na konkretnych argumentach. W ostatnich latach mieliśmy mocne debiuty, tegoroczny z całą pewnością wpisuje się w ten trend i cieszy mnie szczególnie. Gratki i zostań z nami jak najdłużej :beer:

Na koniec dodam, że cieszy mnie, że znacznie więcej głosów przypada na kategorie pozytywne niż negatywne. Te drugie też są ważne, bo często nominowani robili potem duży postęp, ale nie chciałbym, aby ktokolwiek się zrażał krytyką i odchodził z forum, co się zdarzało w przyszłości. Nie każdego lubię czytać i nie z każdym mi po drodze, ale każdy coś tu wnosi, nawet jeśli czasem się pospinamy. W każdym razie ważniejsze jest uhonorowanie tych, których cenimy, niż skarcenie tych, którzy nam podpadli, nawet jeśli niektórzy nazwą to lizaniem się po jajach. Raz do roku to nie pedał, hehe.

Koniec tego łzawego przemówienia, przejdźmy do rzeczy:

Najbardziej wartościowy forumowicz
1. @piotrcies - 10 głosów🥇
2. @Morrow - 8 głosów🥈
3. @matt_, @DDK - po 7 głosów🥉
4. @futbolowa - 5 głosów
5. @Bernabeu - 4 głosy
6. @Magnum - 3 głosy
7. @cloner, @Cement, @moody, @Delpiero14, @7lechus, @Hersk - po 2 głosy
8. @seba82, @Conrado, @Rezus, @orzeu, @Mr.Chris, @MazurXIII - po 1 głosie

Debiut roku
1. @Mr.Chris - 20 głosów🥇
2. @roque - 18 głosów🥈
3. @Quercus - 4 głosy🥉
4. @Antoni Walendziak - 2 głosy
5. @Draser, @Pszczola, @Piekie(L)ny, @MothToAFlame, @Hersk - po 1 głosie

Największy znawca
1. @Cement, @7lechus - po 12 głosów🥇
2. @Bernabeu - 10 głosów🥈
3. @Magnum - 7 głosów🥉
4. @seba82 - 5 głosów
5. @moody, @Kluchman - po 4 głosy
6. @orzeu, @fekalia, @Dr.Football1, @Conrado, @HMK, @matt_, @Boromir, @cloner - po 1 głosie

Forumowicz, którego chciałbyś poznać
1. @cloner - 5 głosów🥇
2. @DDK - 4 głosy🥈
3. @sickstick, @futbolowa, @Tomusmc, @matt_ - po 3 głosy🥉
4. @Delpiero14, @Diamen23, @Enjo, @Sergek, @Eyesmon - po 2 głosy
5. @sci, @czubatka, @Magnum, @moody, @petru, @NoName1989, @ryba_82, @Ilka, @7lechus, @Boromir - po 1 głosie

Największy dowcipniś
1. @Chlopaczek - 8 głosów🥇
2. @sickstick - 6 głosów🥈
3. @cloner, @Diamen23 - po 4 głosy🥉
4. @Hersk - 2 głosy
5. @WKB, @Morrow, @Piekie(L)ny, @piotrcies, @Gargamel - po 1 głosie

Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
1. @Dr.Football1 - 6 głosów🥇
2. @Rojiblanco - 4 głosy🥈
3. @blackmore, @fieldy, @janop - po 3 głosy🥉
4. @petru, @Morrow, @(L)oczkerson - po 2 głosy
5. @League, @Wilmore, @kaczy, @seba82, @rekinho, @19B10, @mete, @MK92, @Mentor, @bartbuks, @masacra, @El Intero - po 1 głosie

Najlepszy avatar
1. @Kluchman, @Tomusmc - po 5 głosów🥇
2. @Ojciecdyrektor, @sickstick, @DDK - po 3 głosy🥈
3. @futbolowa, @yedraz, @Delpiero14, @roque, @sci, @Hersk - po 3 głosy🥉
4. @Ilka, @19B10, @emski, @Morrow, @Kesz, @Rezus, @Cement, @NoName1989, @Boromir - po 1 głosie

Wydarzenie roku na forum
1. Mundial 2022 - 16 głosów🥇
2. Sukcesy piłkarskie @DDK - 8 głosów🥈
3. Relacje z wojny na Ukrainie - 6 głosów🥉
4. @Tomusmc został ojcem - 4 głosy
5. Dyskusja Messi vs. Ronaldo - 3 głosy
6. Typer mundialowy - 2 głosy
7. @Hersk na Twitterze, @sickstick został programistą, Benzema wygrywa ZP, powrót Drewnianego Sracza, wyczyny @Pinturicchio, powrót @Ilka, spór o baraż - po 1 głosie

Kto poczynił największy postęp
1. @Hersk - 6 głosów🥇
2. @piotrcies - 5 głosów🥈
3. @Ilka - 3 głosy🥉
4. @moody, @Tomusmc - po 2 głosy
5. @Chlopaczek, @Bernabeu, @DDK, @HMK, @Quercus, @yedraz, @Antoni Walendziak, @sci, @Sergek - po 1 głosie

Najbardziej pomocny użytkownik
1. @czubatka - 20 głosów🥇
2. @piotrcies - 6 głosów🥈
3. @maciek_88, @seba82, @futbolowa - po 3 głosy🥉
4. @DDK, @Boticelli, @Delpiero14, @Magnum, @Hersk - po 2 głosy
5. @cruel, @cloner, @yedraz - po 1 głosie

Najfajniejszy użytkownik
1. @Eyesmon - 11 głosów🥇
2. @DDK - 7 głosów🥈
3. @matt_ - 6 głosów🥉
4. @cloner, @Boromir - po 4 głosy
5. @Enjo - 3 głosy
6. @Keres, @Tomusmc, @futbolowa, @Magnum, @Hersk, @HMK, @sci, @NoName1989 - po 2 głosy
7. @piotrcies, @cruel, @czubatka, @moody, @Cement, @sickstick, @Morrow, @Ilka, @Sergek - po 1 głosie

Największy dziwak
1. @Piekie(L)ny, @cloner - po 9 głosów🥇
2. @Kesz - 8 głosów🥈
3. @7lechus, @Boticelli, @Kluchman, @czarny samael, @moody, @Bassu, @Ojciecdyrektor, @Delpiero14, @coco, @sickstick, @Pinturicchio - po 1 głosie🥉

Najsłabsze ogniwo
1. @Kesz - 3 głosy🥇
2. @czarny samael, @Ojciecdyrektor - po 2 głosy🥈
3. @MarcinW, @MazurXIII, @czubatka, @wloski, @DDK, @cloner, @Hersk, @(L)oczkerson, @Dr.Football1, @League, @Piekie(L)ny - po 1 głosie🥉

Największe rozczarowanie
1. @Ilka, Polska na Mundialu - po 4 głosy🥇
2. @Dr.Football1 - 3 głosy🥈
3. @Hersk, Cristiano Ronaldo - po 2 głosy🥉
4. @Kesz, @Pinturicchio, @BadBoy, @Delpiero14, @piotrcies, mistrzostwo świata dla Argentyny, kibice Juve, @czarny samael, @(L)oczkerson, @League, @seba82, @yedraz, reprezentacja Brazylii na Mundialu - po 1 głosie

Jeszcze raz dzięki wszystkim głosującym i gratulacje dla nominowanych oraz zwycięzców. Do zobaczenia za rok!

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”