Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: meecik_mks » 02 lut 2006, 20:01

Baqu pisze:hmm musiałbyś to troszke rozwinąć, jak zakładnikiem wyspy, przecież nie można być zakładnikiem rzeczy : ) chyba, że chodziło Ci o bycie zakładnikiem ducha wyspy, ale to też dla mnie nie miałoby sensu.

może nie tyle co zakładnikiem... ale kimś, z którym wyspa (coś lub ktoś) ma jakiś kontakt... pamiętacie scene z samolotem... Lock nie miał wejść do tego samolotu, albo scene w której coś wciągało Locka, i powiedział do Jacka żeby go puścił ?! może wiedział ze nic mu nie bedzie albo cos...
Pisakk pisze:Dorzuciłbym do tej wyliczanki jeszcze stwierdzenie tego brodacza, że "dzieci są teraz w lepszym miejscu" oraz to co powiedział Goodwin po zabiciu Nathan'a - "on nie był dobrym człowiekiem"
kiedy zeke to powiedział !! nie przypominam sobie tego... :/ ale jeśli tak, to daje to dużo do myślenia... raz widzieliśmy tego dzieciaka z tym miśkiem, jak szedł z innymi w dżungli... więc chyba jednak siedzą oni w dżungli... i jestem przekonany, że inni też mają swoje centrum dowodzenia... dlatego Zeke zaznaczył granice, bo niechce zeby ktoś dowiedział się co tam jest...
Baqu pisze:Moim zdaniem rozwiązanie trzeba szukać w jakimś bardziej realistycznym wyniku, mimo, że istnieje wiele przesłanek paranormalnych - jak ostatnia czarna chmura, czarny koń, chodzenie we śnie Charliego itp itp. Moim zdaniem dużo ostatnimi czasy jest nawiązań do dobra i zła własnie z wymienioną chmurą, gołębiami, znalezioną biblią, zawarciem chrztu... ale nadal nie wiem po co to wszystko : )

Do tego jeszcze przemoczony Walt wymawiający słowa: "Nie naciskaj klawisza"... :roll: ten klawisz to też może być jakiś wał... i gdzie sie podziewa teraz Desmond... (może poszedł do tych innych, bo był jednym z nich !) i był tam tylko, po to żeby naciskać klawisz...

Pozdrawiam !

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”