Najlepsze filmy

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 02 lut 2006, 23:22

Dobra czas na moje filmy z uzasadnieniem :P

:arrow: Zielona Mila - tak jak kolega wyżej oceniam ten film na 6+! Poprostu nie mogłem się odciągnąć od tego chociaż nie lubię filmów, które trwają ponad 2 godziny. Świetna rola Toma Hanksa. Fabuła i wykonanie do pogratulowania!

:arrow: Forrest Gump - Tom Hanks (ponownie) jest aktorem nadzyczajnym, potrafi zagrać w filmach grając dwie odrębne role. Historia o nic nie znaczącym chłopaku, który dochodzi do milionów wzrusza rzesze ludzi i chyba o to chodzi

:arrow: Piła 1 i 2 - nie spodziewałem się, że jakiś film z nowych produkcji zaskoczy mnie pozytywnie, a jednak stało się. Świetna produkcja i wykonanie jest wzorowe. Naprawdę film mnie dotknął!

:arrow: Sara - dla mnie najlepszy Polski film! Wiem, że to dla niektórych może się wydać dziwne, ale ta produkcja jest w moim odczuciu hitem polskiego kina. Jak zwykle Linda zagrał na wysokim poziomie.

:arrow: Trylogia Władcy Pierścieni - nie czytałem ksiązki, ale filmy były znakomite co zauważył mój kumpel, który miał okazję przeczytać te hity

:arrow: Dziewczyna z Sąsiedztwa - nie wiem dlaczego, ale ten film jest inny od tych, które ja lubię. Jednak mnie zaskoczył. Uwielbiam tą aktorkę (podobnie jak Bagg) i może to mnie nastawiło pozytywnie. Bynajmniej polecam jak cholera (fajne aktoreczki grają :P )

Może bym jeszcze coś dopisał, ale wychodzę pocieszyć koleżankę ;) pozdrawiam

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”