Najlepsze filmy

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 03 lut 2006, 0:06

harni7 pisze:Wiesz Void istnieje coś takiego, że każdy ma swój gust!
No zgadzam się ale Void prosił Cię tylko o uzasadnienie i powiedział który film mu sie nie podoba więc nie wiem czemu masz do niego problem :?:

A o to moja lista ale ułożona bez kolejności...

:arrow: Euro Trip ( film na którym dużo się smiałem, naprawde komedia warta obejżenia i ta piosenka " Scooty dosen`t know " 8) Jak komuś sie podoba Dziewczyna z Sąsiedztwa to ten film też powinien się podobać.

:arrow: Dziewczyna z Sąsiedztwa ( Ciekawa jak na komedie fabuła i oczywiście Elishia ) Widziałem to z 5 razy już :twisted:

:arrow: Troja ( Jak dla mnie świetny film, włożono w niego sporo pracy i jak ktoś lubi filmy gdzie toczone są walki na mecze to polecam ;) Film różni się nieco od książki ale mi się podoba )

:arrow: Piła 1 ( Ten film miał tyle zwrotów że ciężko je policzyć, 2 nie widziałem jak narazie ale podobno równie dobra )

:arrow: Klątwa ( Film dla ludzi o mocnych nerwach, a ja w takich filmach gustuje więc mi się podoba )

:arrow: Jurassic park ( Jedni lubią ten film inni nie, mi się podoba. Film jest naprawde dobrze zrobiony i te efekty z dinozaurami... robią wrażenie )

Ogólnie dużo tych filmów jest a mam bardzo duże zaległości... Większość filmów mi się podoba z udziałem Samuela L. Jacksona, Toma Hanksa, Stevena Segala, Orlando Blooma, Jima Caryego i Willa Smitha.

Tak nieco z innej beczki to dla mnie najlepszym filmem na którym płakałem był Stambuł 2005 :roll:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”