Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Erwin
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post autor: Erwin » 03 lut 2006, 13:26

TwisT_ReD pisze:jeśli Janas nadal bedzie prowadził reprezentacje to moglibysmy wywalczyc pierwszy w historii awans do ME

Grupa jest bardzo mocna, można wiele pkt zgubic. Awans nie jest pewny, tymbardziej że nie udało sie go wywalczyc nawet ekipie trenera Górskiego, aczkolwiek trzeba wierzyc w Janasa który jako pierwszy trener wprowadził Polski zespól do Ligi Mistrzów, więc jest szansa że może byc pierwszym który wprowadzi do ME :roll:

TwisT_ReD pisze:Niestety, ale dla nas maximum to 3 miejsce, a z pomocą Bożą wyjscie z grupy. Nie można być przesadnie optymistycznym

Masz racje ale nie do końca, to już nie te czasy kiedy Polska potrzebowała pięciu meczów na strzelenie jednego gola :roll:. Tacy napastnicy jak Frankowski, Smolarek czy Żurawski strzelają gdzie tylko sie da i ile sie da ...ale nie tylko oni jest jeszcze Sagan i Niedzielan. Boje się jednak żeby o porażce nie zadecydowały złe wybory personalne Janasa oraz słaba obrona bo jak wiadomo mamy w niej duże problemy. Niewiem jak wy ale ja nie jestem przekonany ani do Bąka ani do Kłosa, dlatego może para Lewandowski z Jopem :roll: co by nie było trzeba bedzie strzelac bramki :P bo zapewne bedziemy je tracic.. :shock: Mam nadzieje że co najmiej jedną wiecej uda nam sie strzelic, i awans stanie sie faktem ;)

TwisT_ReD pisze:Ja bym raczej zrobił podpis: 1939- Schleswig Holstein, 2006- Miroslav Klose, bo bomby polecą.

Ja bym w 2006 roku napisał - Niemcy Kaput ;) Ebi Smolarek .... zemsta za Hitlera :twisted:

Wróć do „Polska”