Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 03 lut 2006, 22:30

Niggaz pisze:Zapodaj jakieś fajowe przykłady to lepiej sobie to uzmysłowię.
Przecież nie napisałem że jest ich pełno, bo Barca ostatnimy czasy raczej nie przegrywa co właśnie po takich seriach powoduje że ciężko jest się pogodzić z przegraną... Przecieć nikogo tym nie obraziłem. Przykład np. ostatniej porażki... zawsze można zwalić na sędziego bo tak jest najłatwiej ale po meczu 1\8 LM z Chelseą też były przepychanki - oczywiście można to usprawiedliwić tym że Chelsea zdobyła bramke po faulu na bramkarzu ...
Niggaz pisze:Przykład tych dziwnych rzeczy, które dzieją się na boisku po porażce Barcelony.
Z tymi dziwnymi rzeczami przesadziłem bo nie chodziło mi o to że na boisku mają miejsce jakieś dziwne incydenty tylko o późniejsze wypowiedzi, czerwone kartki dla Roniego co się zdaża mało kiedy itp. Takie sytuacje mają mało kiedy miejsce dlatego się to wyolbrzymia.
adekk pisze:Jeżeli się zgadzasz choćby tyci-tyci z tym artykułem, to automatycznie dołączasz do orszaku tych zblazowanych fanów piłki...szkoda wielka...
To samo co wyżej. Nie twierdze że Ronaldinho po przegranym meczu biegnie do trenera i płacze mu w rękaw :!:

Jeżeli moją wcześniejszą wypowiedzią uraziłem kibiców Barcy to naprawde sorry :!: :] Nie miałem nic takiego na myśli... Może mnie troche poniosło ale po części też mam racje.

Wróć do „Anglia”