Przecież nie napisałem że jest ich pełno, bo Barca ostatnimy czasy raczej nie przegrywa co właśnie po takich seriach powoduje że ciężko jest się pogodzić z przegraną... Przecieć nikogo tym nie obraziłem. Przykład np. ostatniej porażki... zawsze można zwalić na sędziego bo tak jest najłatwiej ale po meczu 1\8 LM z Chelseą też były przepychanki - oczywiście można to usprawiedliwić tym że Chelsea zdobyła bramke po faulu na bramkarzu ...Niggaz pisze:Zapodaj jakieś fajowe przykłady to lepiej sobie to uzmysłowię.
Z tymi dziwnymi rzeczami przesadziłem bo nie chodziło mi o to że na boisku mają miejsce jakieś dziwne incydenty tylko o późniejsze wypowiedzi, czerwone kartki dla Roniego co się zdaża mało kiedy itp. Takie sytuacje mają mało kiedy miejsce dlatego się to wyolbrzymia.Niggaz pisze:Przykład tych dziwnych rzeczy, które dzieją się na boisku po porażce Barcelony.
To samo co wyżej. Nie twierdze że Ronaldinho po przegranym meczu biegnie do trenera i płacze mu w rękawadekk pisze:Jeżeli się zgadzasz choćby tyci-tyci z tym artykułem, to automatycznie dołączasz do orszaku tych zblazowanych fanów piłki...szkoda wielka...
Jeżeli moją wcześniejszą wypowiedzią uraziłem kibiców Barcy to naprawde sorry