Liverpool (Ang) 1 - 1 Deportivo (His) [Liverpool dobry start w sezonie,Deportivo musi zaczac grac w Premiera Division juz ruszyli czas na lige mistrzow ,ta niezwykla zgrana druzyna bedzie miezyla w tym sezonie napewno na wecej niz 4 lokate w LM ]
Monaco(Fra) 2 - 2 Olympiakos (Gre) [Olympiakos dobrze wzmociona przed sezonem ofensywa, Monaco dalej slaba defensywa , widzi mi sie duza liczba goli]
Leverkusen (Nie) 1 - 3 AS Roma (Wło) [Leverkusen gra w kratke ostatnio porażka w lidzie , Roma na fali]
Real Madrid (His) 3 - 0 Dynamo Kyiv (Ukr) [mimo wszystko Real w tej rundzie pozostaje im juz tylko walka w lidze mistrzow bo przed przerwa napewno nie beda sie wysoko klasowac w lidze ,Dynamo jest potenga tylko u siebie]
Ajax Amsterd. (Hol) 0 - 1 Maccabi T-Aviv (Izr) [moja niespodzianka, swietna gra na wyjazdach Maccabi, Ajax po odejscu Ibrahimowica nie moze zlapac rytmu mimo iz wygrywaja mecze w lidze to Champion's League bedzie za wysoka poprzeczką dla Holenderskiej druzyny ]
Juventus (Wło) 2 - 1 Bayern Munich (Nie) [Juve sposrod wszystkich Wloskich uczestnikow LM prezentuje sie najlepiej Bayern tez niezle, bedzie to napewno wyrownana konfrontacja ale jak dla mnie to Juve bedzie lepsze]
Fenerbahce (Tur) 1 - 1 Lyon (Fra) [Fenerbahce gra dobrze w lidze ale na boiskach Tureckich deklasowali tylko kluby z dolnej czesci tabelii,mecz z Lyonem bedzie wielkim testem ale wydaje mi sie ze stac ich tylko na 1 punkt]
Sparta Prague (Cze) 0 - 1 Manchester U. (Ang) [Sparta ze stalowa defensywa i wiernymi kibicami powinna dlugo sie bronic przed atakami Czerwonych Diablow ale wydaje mi sie ze 90 minut bez straty bramki nie wytrzymaja]
Panathinaikos (Gre) 1 - 2 Arsenal (Ang) [podobna sytuacja jak ze Czechami z Pragi ale mysle ze Grecy maja mocniejszy atak i trafia bramke ale przy tym straca napewno nie jedna]
Rosenborg (Nor) 0 - 1 PSV Eindhoven (Hol) [Rosenborg pokazal co potrafi na wlasnym boisku w konfrontacji z Arsenalem ale nie najlepsza gra w lidze,pokazuje to ze nawet na wlasnym boisku z PSV bedzie im trudniej niz z Arsenalem]
AC Milan (Wło) 1 - 2 Barcelona (His) [Barcelona z tak poteznymi zawodnikami jak Deco czy Larsson kompletnie zdeklasuje Lige Mistrzow i nie ma co sie oszukiwac ze Barcelona mimo iz gra z takim trudnym rywalem jak Milan na San Siro bedzie miala jakiekolwiek problemy ale sa w stanie trafic bramke]
Shakhtar Donetsk (Ukr) 0 - 0 Celtic (Szk) [Szahtar bedzie walczyl na wlasnym boisku o kazdy punkt bo tylko tam moga cos zdobic dla nich nie licza sie wyjazdy a meczu u siebie druzyny z rosji czy ukrainy nigdy nie odpuszczaja bo w tamtych rejonach gra sie naprawde fatalnie kazdemu zespolwi a gospodarze sa do tego przystosowani i licza na kazde potkniecie przeciwnika]
Anderlecht (Bel) 1 - 1 Werder Bremen (Nie) [Werder od poczatku byl mezony do ostatniego miejca jednak teraz widac ze zalezy im juz tylko na lidze mistrzow i na tym najbardzej sie koncentruja,Anderlecht nie jest przystosowany do trudnych rywali ale na wlasnym boisku nie powinni stracic 3 punktow ale takze nie widzi mi sie ich wygrana]
Valencia (His) 0 - 1 Inter Milan (Wło) [Velencia wychwalana po zakonczeniu sezona a start nie byl najlepszy, Inter za to z bardzo dobra ofensywa napewno od poczatku zuca sie do ataku co przyniesie im 3 punkty nie wydaje mi sie tez ze straca chocby jedna bramke, mimo to mecz bedzie wyrownany]
Chelsea (Ang) 3 - 0 CSKA Moscow (Ros) [Chelsea na fali a CSKA jak i inne wschodnie ekipy potrafia grac tylko przed wlasna publicznosca a na wyjazdach malo co udaje sie im zdobywac punkty a zwlascza w Londynie z Chelsea ktora nie powinna stracic nawet bramki konfrontacji w konfrontacji z rosyjskim zespolem]
Paris S.G. (Fra) 2 - 1 FC Porto (Por) [Paryzanie skupaja sie na Lidze Mistrzow a mecz z porto pokaze czy warto bardzej koncentrowac sie na LM zamiast nad liga Francuska, z Porto nie najlepiej choc ostatnio pna sie w tabeli ligowej ale z PSG wywyalcza gora 1 punkt choc ja bym stawial na ekipe z paryza]