Tomusmc pisze:<LILI> Romanista napisał:
z Fajami Juve
Yyy jak mam to rozumieć? twierdzisz, że jesteśmy fajami? jeśli tego nie wytłumaczysz to dostaniesz WP, daje ci szanse bo jeśli dobrze rozumiem to ci sie pomyliły przyciski na klawiaturze
chodziło mi o fanów
Tomusmc pisze:I ty się dziwisz dlaczego nie chce mi się z tobą pisać? bawi cię denerwowanie kibiców? pamiętaj, że za prowokacje są WP. Co z tego, że Ibra jest 'bardziej święty' od Tottiego skoro tak czy inaczej my nie mamy na to wpływu? mam zadzwonić do niego i powiedzieć żeby się uspokoił? weź się chłopie zastanów czasami co ty piszesz.
dobra pisze co myśle a tego mi nie zabronisz ty też piszezsz co myślisz od tego jest forum ... ale jeżeli ci to przeszkadza to dobra pomyśle nad poprawą ...
bagg pisze:Jaki koleś Pewnie, a te asysty to zupełnie nie chcący mu wyszły Totti jest dobrym piłkarzem, nawet bardzo dobrym, ale musisz nauczyć się żyć z tym, że do końca swojego potencjału nie wykorzystał przez własną głupotę. Poza tym...potencjał Ibrahimović ma o wiele lepszy tylko musi się nauczyć w pełni wykorzystywać. Co do kultury to myślę, że Totti mógłby się jej u Zlatana uczyć, choć ten też nie jest aniołkiem.
Zgadzam się ztym że Ibra ma większy potencjał bo jest młodszy i się rozwije czego Totti juz uczynić nie może . A tak aporopo to Totti nie wykorzystał w pełni swegoi potencjału nie przez głupotę ale przez miłość do Barw klubowych w tym przypadku romy . W Romie jest kilku zawodników którzy nie lecą za kasą bo darzą miłością swój klubnp: Tommasi<Totti ,De Rossi (chciał go Real a tam dostałby lepszą kasę ) i Chivu kuszony przez Mialn. A w Juve takich zawodników jest garstka :bo gdyby np: Ibra dostał lepszy kontrakt w Juve to podejrzewam że by przeszedł podobnie jak Treze gol , no ale są i tacy co podejrezewam kochają Juve np. De Piero . Nie biezcie ostatniego zdania jako napinka
Teamgeist pisze:Bo to co zrobil juz dla Juve jest wspaniale!
a co takiego wielkiego i wszaniałego zrobił dla Juve ty mówisz chyba o Del Piero
sztrzelanie bramek to nic wielkiego i wspaniałego ale zapisanie się w historii klubu tak jak to zrobił Del Piero to juz można nazwać wpanialym .
A Napastnik od tego jest żeby strzelać