Czasami dorosli tez zachowuja sie jak dzieci.zagi82 pisze:Oj normalnie jak w piaskownicy...
Za udawanie (nie chodzi mi o to z 19 minuty tylko o zachowanie z calego meczu) i prowokowanie.zagi82 pisze:Wszystko fajno tylko powiedz mi za co???
Ale to wynika z niektorych postow.zagi82 pisze:Nikt tu nie pisze, że tak jest.
Teraz dopiero tego chcesz? Czemu nie napisales tego wczesniej gdy zaczynales sie klocic?zagi82 pisze:Ja proponuje zakończyć już tą dyskusje bo do niczego konkretnego ona nie doprowadzi.Totti i Ibra mają trudne charaktery i nikt tego już nie zmieni.Faktem jest że ja takich zawodników lubie, zadziornych trochę bezczelnych. Wy pewnie też... Te wszystkie animozje wynikają po prostu z przynależności klubowej obu zawodników. Ot, cała prawda..
Lili A to zrobił ze strzelal i bedzie strzelal bramki. To dla mnie wystarczy. Jesli Ty masz takie duze wymagania zeby napastnik Romy strzelal caly czas bramki to nie znaczy ze ja tez musze miec. A Alex zrobil jeszcze wiecej i chwala mu za to. I jeszcze jedno. Myslisz ze Trezegol i Ibra odeszliby dla kasy? David latem dostal propozycje o Chelsea`i ktora dawala za niego cos kolo 50 mln. euro i w Londynie dostalby wieksza kase . Odszedl? NIE Ibra PODOBNO jest kuszony przez Real ale narazie nic nie slychac zeby chcial odejsc.