Niggaz> Elo źą! Pogadamy chwilę?
PrOtEcToR> Ema ziomuś. Proste.
Niggaz> Powiedz nam, co Cię skłoniło w ogóle do przyjazdu tutaj?
PrOtEcToR> A wiesz Niggaz nuda ostatnio w kraju. Żadnego Tsunami nie ma. Pałac Kultury dalej stoi. Nudno po prostu a słyszałem, że tutaj może się coś dziać.
Niggaz> No rzeczywiście skoro szukasz wrażeń to dobrze trafiłeś. U nas nie będzie nudno na pewno. Jak widzisz jest niezła walka o miejsca. Masz już swoje?
PrOtEcToR> No ba. Będę stał w okolicach sceny. Jak tylko zobaczę jakąś lasencję to zacznę podbijać. Będę tańczył wokół niej i w ogóle. Zawsze tak robię. A później może jakieś wiesz … ten-teges. Czasami trafiają się lesby, ale trzeba ryzykować. Jakby coś nie poszło to zawsze mogę pójść w kąt i tam się dopieścić.
Niggaz> yyyy noooooo spoko. Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Liczyłem, że poruszysz jakiś inny temat, ale…
PrOtEcToR> Ej no przecież każdy do pewnego momentu jeździ na ręcznym! Przecież …
Niggaz> Dobra spoko. Pogadałbym, ale kończy nam się czas antenowy. Lepiej idź bo Ci ktoś miejscówkę zajmie.
PrOtEcToR> Racja. Muszę spadać. Nara
Niggaz> Nara.
Niggaz> Nie przypadkowo przerwałem ten jakże interesujący wywiad. Według mojego harmonogramu imprezy za chwilę powinien rozpocząć się pokaz psiej mody połączony z możliwością zakupu czworonoga…

Wielu z państwa może się to wydać nudne, ale uwierzcie mi, że tak nie jest. Ponadto wyobraźcie sobie jak trudno jest skombinować jakieś atrakcje nie mając hajsu. Na szczęście inwencja organizatorów nie zna granic. Sam byłem wielce zaskoczony, kiedy Pisakk oznajmił, iż zadzwoni się pod 997 i pozamiatane jakby co. Tymczasem dosyć mojej paplaniny bo oto wchodzą już nasi gwiazdorzy…tylko dlaczego zatrzymują się tuż przy wejściu?! Coś jest nie tak!
Zaza z głębi sali> TEGO JUŻ [k****] ZA WIELE! ZNOWU SZCZEKANIE BĘDZIE! PORUSZĘ TO ZAGADNIENIE W TEMACIE O PRZYSZŁOŚCI PILKA.PL!!!
Niggaz> Proszę państwa nie jest dobrze. Dzidzius podjął błyskawiczną decyzję, że pokaz zostanie odwołany. Zależy nam na tym, aby Zaza czuł się u nas dobrze. Przecież nie będziemy sobie szacunkiem mordy wycierać! Miejmy nadzieję, że dalsza część imprezy przebiegać będzie już bez zakłóceń. Tymczasem oddaję głos Pisakkowi, który kontynuować będzie dla państwa relację z gali.
Pisakk> Witam wszystkich zgromadzonych. Atmosfera jest bardzo gorąca, mimo, że na zewnątrz mamy -40 stopni a na pytania o ogrzewanie mieszkania dzidzius nie chce odpowiadać. Kończę jednak moje dywagacje, bo oto idzie sam Krzysztof Jarzyna a tuż za nim w celu przeprowadzenia wywiadu biegnie nasz reporter – Piotrek. Oddajemy Ci głos Piotrze…
Piotrek: Uffff....Już jestem...Przepraszam panie Krzysztofie, że musiał pan czekać, ale zapomniałem, gdzie pan miał stać.
Krzysztof Jarzyna: Jakoś to przeżyję...Tylko nie wchodź w moją przestrzeń...
Piotrek: Kurcze zapomniałem z tego wszystkiego kartki z pytaniami....Eeeee....Tego....Yyyyy....Pierwiastek z 9604?
KJ: 98.
Piotrek: Tak? Aha....Eeeee....Jak się nazywa stolica Czechosłowacji?
KJ: Czechosłowacja nie istnieje już od prawie 15 lat...
Piotrek: Rzeczywiście...No to stolica Jemenu!
KJ: Sana...
Piotrek: No to teraz mi pan powie jak poderwać dziewczynę...
KJ: Zajrzyj pan na forum czasem!
Piotrek: Chodzi o temat "Pytania do..."? Nie? Nieważne...Prowadził pan kiedyś "pele-mele"?
KJ: Przepraszam bardzo, ale to są pomówienia! Oświadczam wszem i wobec, że nie prowadziłem nigdy "pele-mele" ani "Szansy na sukces".
Piotrek: Przypomniałem sobie jedno pytanie! To już będzie ostatnie: Kiedy Robinho zaaklimatyzuje się w Realu?
KJ: Nic nie potwierdzam, nic nie zaprzeczam!
Piotrek: Bo gówno wiesz!
Pisakk> Yyyyy dalsza część rozmowy jest raczej mało interesująca tak więc pozwoliłem sobie zabrać głos. Wśród gości krąży plotka, że trzeba siadać na miejscach bo za chwilę rozpoczną się jakieś występy. Na szczęście jako jeden z prowadzących galę mam zaklepane bardzo dobrą miejscówkę w pierwszym rzędzie. Właśnie tam teraz zmierzam i za chwilę będę dla państwa relacjonował co się dzieje…
(krótka reklama jednego ze sponsorów poprzedniej gali, o którym zapomnieliśmy wspomnieć http://www.mpo.com.pl/ )