To nie ma nic wspólnego z tym, co napisałem.Realista69 2.0 pisze: ↑02 lut 2023, 14:02Kryśka grał w PL a Lewy poszedł na emeryturę do ligi, która zalicza regres i poziomem ma bliżej do Serie A niż do PL.
Przecież w wieku 36 lat, licząc grę w Juventusie i reprezentacji, strzelił ponad 40 goli w sezonie.Delpiero14 pisze: ↑02 lut 2023, 14:02No nie wiem. Ogólnie uważam ze taki Ronaldo jest naprawdę ostatnim gościem pod słońcem któremu można by cokolwiek zarzucić w kwestii diety i ogólnie pozaboiskowego prowadzenia się co specjalnie nie pomogło mu w utrzymaniu topowej skuteczności.
Lewy w tym sezonie: 25 meczów, 23 gole, 5 asyst.Delpiero14 pisze: ↑02 lut 2023, 14:02U Lewego już widze spadek dyspozycji względem chociażby zeszłego sezonu w barwach Bayernu, a jest przecież trzy lata młodszy od Cristiano. Nie jest już maszyna do strzelania goli a jego ogólna dyspozycja podczas meczu jak i skuteczność są takie bardziej ludzkie (chociaż być może to kwestia zmiany ligi).
No to skoro piszę, że Lewy prowadzi się jak Ronaldo, więc też powinien sporo strzelać w podeszłym wieku, a Ty dodajesz, że Ronaldo miał nawet ciężej, to w czym problem? Umacniasz moje argumenty.Realista69 2.0 pisze: ↑02 lut 2023, 14:30Ale Kryśka już wcześniej grał w PL, później RM, gdzie Hiszpania miała złote pokolenie. Lewy siedział w śmiesznej Bundeslidze, a teraz przeszedł do upadającej Laligi. To jest duża różnica. Na pewno Kryskę to wszystko więcej zdrowia kosztowało niż Lewego.