FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Quercus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 403
Kibicuję: MUFC

FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Quercus » 02 lut 2023, 14:35

Realista69 2.0 pisze:
02 lut 2023, 14:02
Kryśka grał w PL a Lewy poszedł na emeryturę do ligi, która zalicza regres i poziomem ma bliżej do Serie A niż do PL.
To nie ma nic wspólnego z tym, co napisałem. :D
Delpiero14 pisze:
No nie wiem. Ogólnie uważam ze taki Ronaldo jest naprawdę ostatnim gościem pod słońcem któremu można by cokolwiek zarzucić w kwestii diety i ogólnie pozaboiskowego prowadzenia się co specjalnie nie pomogło mu w utrzymaniu topowej skuteczności.
Przecież w wieku 36 lat, licząc grę w Juventusie i reprezentacji, strzelił ponad 40 goli w sezonie.
Delpiero14 pisze:
U Lewego już widze spadek dyspozycji względem chociażby zeszłego sezonu w barwach Bayernu, a jest przecież trzy lata młodszy od Cristiano. Nie jest już maszyna do strzelania goli a jego ogólna dyspozycja podczas meczu jak i skuteczność są takie bardziej ludzkie (chociaż być może to kwestia zmiany ligi).
Lewy w tym sezonie: 25 meczów, 23 gole, 5 asyst.
Realista69 2.0 pisze:
02 lut 2023, 14:30
Ale Kryśka już wcześniej grał w PL, później RM, gdzie Hiszpania miała złote pokolenie. Lewy siedział w śmiesznej Bundeslidze, a teraz przeszedł do upadającej Laligi. To jest duża różnica. Na pewno Kryskę to wszystko więcej zdrowia kosztowało niż Lewego.
No to skoro piszę, że Lewy prowadzi się jak Ronaldo, więc też powinien sporo strzelać w podeszłym wieku, a Ty dodajesz, że Ronaldo miał nawet ciężej, to w czym problem? Umacniasz moje argumenty. :D

Wróć do „Hiszpania”