Klubowa Liga Typerów

Awatar użytkownika
MothToAFlame
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 85

Klubowa Liga Typerów

Post autor: MothToAFlame » 02 lut 2023, 18:55

BeeV pisze:
02 lut 2023, 18:40
1. Ligi są przypisane do danej pozycji, gracz ma możliwość wyboru tylko pozycji.
Rozumiem. Ciekawi mnie w takim ukladzie jak rozmieszczone sa ligi, bo oczywistym jest ze w tym przypadku wieksze zainteresowanie bedzie pozycjami ktore posiadaja bardziej popularne ligi (prostsze typy).
BeeV pisze:
2. Minimum drużyn nie jest wymagana ale na pewno będzie duże zainteresowanie.
Napisales wczesniej ze gra wystartuje jak uzbiera sie odpowiednia ilosc druzyn , dlatego zapytalem. Co do zainteresowania czas pokaze :wink:
BeeV pisze:
3. Jeśli drużyna wytypuje prawidłowo 80% to może przegrać tylko jeśli rywal będzie miał większy % skuteczności.
Tutaj dalej wydaje mi sie to mocno zagmatwane. Jesli dobrze rozumiem skutecznosc w typowaniu moze zostac zniewelowana przez skutecznosc..., no wlasnie , jaka? Bramek? Ogolnie wszystkich wytypowanych meczow w sezonie?

BeeV pisze:
Wybacz, że nie odpowiadam pod Twoim każdym cytatem jak Ty ale tak jest mi łatwiej. Możesz podesłać jakieś linki z tymi typerami z oprawą graficzną?
Wybaczam :wink: Co do typerow to bylo to lata temu wiec chwile mi zajmie zanim sie do tego dokopie.Byly to raczej proste grafiki i animacje z tego co pamietam i stronki na pewno byly angielskie/angileskojezyczne.

Wróć do „Bukmacherka”