Żeby być mistrzem trzeba mieć jeszcze kulture, której u Francesco nie zauważyłem, więc mistrzem nie jest. Nie tylko wspaniałe zagrania cechują mistrza ale i zachowanie. I nie pieprz że Ibra jest przeciętniakiem. Wielu chciało by mieć taki pierwszy sezon jak on, a że mu teraz nie idzie...no cuż. Ale potencjał ma wielki i o przeciętniaków nie należy.<LILI> Romanista pisze: ale o Ibrze sie tak ni mówi jak zrobi cos złego no ale cóż o nim sie nie mówi bo on jest przeciętaniakiem a Totti mistrzem a mistrzowi takie chechy nie przystaja macie w tym racje co prawda to prawda o przeciętniakach zawsze jest cicho,a o najlepszych zwsze głośno co da sie zauważyć na tym forum kibice Juve zawsze trąbią o Tottim .![]()
![]()
![]()
Też tak myśle Łukasz, ale zawsze znajdzie saię ktoś taki jak Lily że znowu zacząćŁukasz[ACM] pisze:
Temat meczu Juve - Roma i tych niemiłych incydentów najlepiej już zakończyć. Już dziś nowa kolejka gdzie Juve powinno odnieść pewne zwycięstwo. Roma też powinna wygrać
Za to miały być wp<LILI> Romanista pisze: Nie myślę że Totti to ideał tylko ostatnio lubie się pokłucić z Fanami Juve ale postaram się zmienić. Ostatnio im lubie robic na złość a oni mi
Witaj Kasior!Teamgeist pisze:[...]
EDIT.
A co ty myślisz że w Juventusie takich nie ma? pff. Jest, być może nawet więcej. Ibra był kuszpny przez Real i nie odszedł. Trezeguet był kuszony wielką kasą Chelsea i nie poszedł. O Del Piero chyba nie musze wspominać. Buffona też Real chciał ściągnąć. Zambrotta przez Chelsea. Camorc zarabia u nas grosze(jak na takiego zawodnika) i nie marudzi.<LILI> Romanista pisze: W Romie jest kilku zawodników którzy nie lecą za kasą bo darzą miłością swój klubnp: Tommasi<Totti ,De Rossi (chciał go Real a tam dostałby lepszą kasę ) i Chivu kuszony przez Mialn. A w Juve takich zawodników jest garstka :bo gdyby np: Ibra dostał lepszy kontrakt w Juve to podejrzewam że by przeszedł podobnie jak Treze gol , no ale są i tacy co podejrezewam kochają Juve np. De Piero . Nie biezcie ostatniego zdania jako napinka
Może już lepiej nie pisz w tym temacie, bo je.iesz samymi głupotami