AS Roma (zbiorczy)

zagi82
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: zagi82 » 05 lut 2006, 13:12

*_For_zaza_Milan_* pisze:Perrotta ? jak juz pisałem brak napastników w Romie pozwolił Simone pokazać lepsza twarz. Nominalnie gra teraz na pozycji Tottiego i sobie radzi. Strzały z dystansu czy podanie na wole pole. Zawalił 100% po czym strzalił z tak trudnej pozycji ( i to jek strzelił :wink:)
Brameczka Simone pierwsza klasa :brawo: Mi trochę głupio się do tego przyznać, ale swego czasu miałem wiele zastrzeżeń do jego gry.Nie przekonywał mnie jakoś,(abstrachuje tutaj od gry całego zespołu, to tak żeby była jasność :wink: Ilekroć widziałem go w składzie szlag mni trafiał.Aż tak źle ze mną było...Zdecydowanie wolałem De Rossiego, Dacourta czy Aquilaniego.Po przesunięciu na pozycję ofensywnego pomocnika nastąpiła wielka zmiana w jego grze.Perrotta gra niezwykle dojrzale, pokazuje że w ofensywie czuję się jeszcze lepiej i pewniej niż w destrukcji.Nie wierzyłem, że drzemie w nim tak ogromny potencjał.Naprawdę jego obecne występy muszą zwrócić uwagę Lippiego.Nie mówię tu od razu o wyjeździe na Mundial, ale szansę w meczach towarzyskich powinien dostać.Zastanawia mnie teraz jak Spalletti ustawi drużynę po powrocie napastników.Zmieniać gdy drużynie idzie bez klasycznego snajpera czy jednak nie..Ciężki orzech do zgryzienia będzie miał Luciano... :roll:

Wróć do „Włochy”