Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Juras_InterFan » 05 lut 2006, 14:15

Zico_FCI pisze:
Juras_InterFan pisze:Oj chyba Riquelme byl wczesniej w Barcelonie - oni go kupili w tym czasie co i Saviole - to chyba bylo jeszcze za czasów starego prezydenta Barcy .... Swoją drogą jak on sie nazywal ? Pamieta ktos - chyba ze jestem w bledzie
Hmm możliwe właśnie tak pomyślałem ale coś mi się właśnie kojarzyło, że w Barcelonie nie mógł być ty liderem więc odszedł. Może właśnie dlatego odszedł bo Ronni miał przyjść. :wink:
No Ronnie inny tyo gracza jak dla mnie - taki typowy ofensywny pomocnik - a Riquelme bardzie taki srodkowy pomocnik - mysle ze znalazlo by sie dla nich miejsce w 1 druzynie - ale tak czy siak ja wolę Ballacka.

A co do tego co ZAZA powiedzial o Obinhy - na pewno masz troche racji - Vucinic by sie przydal - lecz ja bym go widzial nawet jako nastepce Cruza - jesli nie przedluzy kontraktu - tak samo Recoba - chyba w koncu i Morattiemu sie znudzi płacic mu za leczenie kontuzji :) Tak wiec mysle ze i dla Obinhy by sie miejsce znalazlo - a co do PNA - to on jest co roku czy co 2 lata ?

Wróć do „Włochy”