Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 05 lut 2006, 18:22

ZameR pisze:Oznacza to, że Mista nie zagra przez miesiąc i wróci do gry prawdopodobnie w meczu z Malagą. To pewnie jakieś osłabiebie bo niedługo gracie z Barceloną ale chyba nie aż takie żeby było się czym przejmować..

Otóż to - nie ma się czym przejmować, bo Mista w ostatnim czasie prezentuje słabą formę. Jedyne co może niepokoić w związku z tym to ilość napastników w zespole. Ale póki Villa jest zdrowy to nie ma się czym przejmować. :spoko:
Tobik33 pisze:2 obronione rzuty karne przez Canizaresa widać forma wraca i ma szanse wyjechać na mundial

Canizares na mundial pojedzie. Nie będzie na pewno pierwszym bramkarzem (no chyba, że coś się stanie Casillasowi) ale w kadrze raczej na pewno się znajdzie. To będzie miły prezent tak na zakończenie kariery, bo co by nie mówić już najmłodszy nie jest...
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ala Citko :lol: W Champions League.

Najśmieszniesze jest to, że jak zobaczyłem Molinę gdy gracze Depor wychodzili z szatni to powiedziałem tak do siebie "niech go przelobują"... :smile2: No i Villa musiał mnie usłyszeć skubany! Kapitalny gol! Ściągnąłem go sobie i obejrzałem jeszcze pare razy. No bo jest na co patrzeć!

Tutaj jest ta bramka: http://laliga.abu-jassim.com/wek22/Depo ... lencia.wmv

Świetny mecz Canizaresa, dobry Villi. David dużo biegał, mógł spokojnie mieć na koncie jeszcze przynajmniej jednego gola, gdyby po minięciu Juanmy celnie trafił w piłkę. Ogólnie cały zespół zagrał poprawnie. Może poza Aimarem, który notował dużo strat i ogólnie był trochę bezproduktywny. Cieszy kolejny mecz na zero z tyłu. co prawda Saragossa ostatnio wpakowała nam 2 bramki, ale patrząc przez pryzmat całego sezonu to obrona prezentuje się bardzo dobrze. Nie dziwne to, gdyż przed sezonem Quique właśnie tej formacji poświęcił najwięcej uwagi.

Wróć do „Hiszpania”