Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 20 lut 2023, 17:33

Bassu przestan walić ogolniakami bo ja przynajmniej sie zwrociłem do Ciebie bezposrednio i milo by bylo byś to odwzajemnił. Mozesz odkopac moja slowa po zatrudnieniu Ole, gdzie w 1 poscie pisalem ze polegnie i bylem oredownikiem jego odejscia duzo wczesniej gdzie wytykalem brak warsztatu na tym poziomie.Mozesz mnie cytować, Ty pisales ze wielki Potter zjadl ETH :mrgreen:

Wiesz, ja ogladam koszykowke od lat, ostatnio bardzo duzo ale za nic bym nie smial pisać o taktyce i prostować chlopakow ktorzy pisza rzeczy o ktorych nie mam pojecia, bo nigdy nie gralem i dla mnie NBA to w wiekszosci emocje i nie rozumie niansow taktycznych, potem wchodze na strone Gajewskiego i wiem ze nic o tej koszykowce nie wiem.I nie mam z tym problemu.

Jesli Ty nie ogarniasz co sie dzieje w pilce od strony taktycznej to spoko tylko blagam, nie zabieraj glosu.

-gra pressingiem to juz teraz sa 3 polki wyzej od tego co gral Ole

- wyjscie z pod pressingu to juz teraz sa rowniez 3 klasy wyzej niz za Ole

-gra bocznych obroncow to cos co rozwija obecnie Pep i widac ETH tez nie zostaje w tyle.Za Ole to daj spokoj

-szukani gry w 3 ,4, rozmieszczanie zawodnikow w poszczegolnych sektorach w fazie ataku, polecam 2 polowe z lisami, dla ludzi lubiacego taktyke perelka.Poczatek z Barca gdzie Xavi nie wiedzial z punktu taktycznego przez 15 minut co sie dzieje

- gra obronna gdzie DDG ma 10 czystych kąt w sezonie.

naprawde moglbym napisać tutaj prace magisterska tylko pytanie czy Ty ograniasz taktycznie co ogladasz by ta polemika miala sens bo nigdy specialnym orlem w tej dziedzinie nie byles?

DDG gra mecze zycia? Mecze Mu ogladasz od kiedy kolego? Bo moge wymienic z 30 lepszych niz to co gral chocby z lisami.

Wróć do „Anglia”