NBA...

Awatar użytkownika
astyczek
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: astyczek » 06 lut 2006, 13:45

Void napisał:
  • Może dlatego, że nagrody nie przyznaje grupka dzieciaków zafascynowanych kolejnymi popisami Jamesa... Co prawda jego gra cieszy oko... Radzę Ci oblookaj sobie linka z wyczynami Wade'a tego co Baqu zapodał (Na moje oko ta asysta z nr 8 czy 9 wymiata , extra filmik, THNX Baqu ), pewnie od razu przestawisz się na niego jako kandydata do MVP
Jakbyś wcześniej przeczytał moje komentarze szybko byś się zorientował, że wcale nie piszę tutaj o grze cieszącej oko, a o statystykach i ogólnym wpływie na grę (+ miejsce zespołu w lidze). Oczywiście Wade też jest bardzo dobrym koszykarzem, może nawet lepszym od Jamesa (wierz mi, nie James jest moim ulubionym koszykarzem - o tym również możesz przeczytać we wcześniejszych komentarzach). Moje oko cieszy gra defensywna Bena Wallace'a. Poza tym sam chcesz bym zmienił mojego kandydata na MVP na podstawie akcji Wade'a - no fajne akcje! Tylko, czy naprawdę mam na ich podstawie wybierać kandydatów na MVP?

Void napisał:
  • Nawet w tym sezonie bardziej na nie zasługuje niż LeBron, ale to co mówiłem - dla Ciebie liczą się wrażenia wizualne
Nie są dla mnie najważniejsze wrażenia wizualne.

Void napisał:
  • Może byś podał jakiś konkretny przykład Chyba nie chcesz powiedzieć że np. Maciej Korzym który był przymierzany do Chelsea miał grać w reprezentacji
Jeśli ktoś stwierdza, że Korzym jest na coś za młody, to jest to stwierdzenie niesprawiedliwe. Oczywiście, że Korzym jest za słaby na grę w reprezentacji, ale nie jest za młody. Fabiański może i jest za słaby na reprezentację, ale nie jest za młody na grę w niej (Wielu mówi, że jest).

Wróć do „Inne sporty”