Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 807

Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: ryba_82 » 23 lut 2023, 17:06

Quercus pisze: ↑
23 lut 2023, 12:45
Nikt Cię tu nie wołał
A kim Ty tutaj jesteś że będziesz mi mówić czy mam się wypowiadać czy nie? To Twoje prywatne forum amigo? Wyżej srasz niż dupę masz :)
Quercus pisze: ↑
23 lut 2023, 12:45
Po drugie, wydawanie United nie przyniosło im sukcesów, było kretyńskie, więc nie przyniosło nic w historii futbolu - EOT
Czemu EOT?Wypowiadasz się o wydatkach City a United przemilczany? Czemu? Bo tak Ci wygodnie?

Od sezonu 2011/12 (od tego zacząłeś swoje wyliczenia) czyli przez 12 sezonów City wydało na transfery 1,8mld. i zarobiło na transferach 756mln. co daje bilans 1,05mld. W analogicznym okresie United 1,73mld. wydatków i 433mln. przychodów co daje 1,3mld. netto.

Reasumując przez 12 lat wydaliście 250 milionów więcej na transfery netto a Ty się szczycisz gorszym bilansem bramkowym z sezonu 2011/12 którego pewnie nawet nie pamiętasz dzieciaku bo wtedy byłeś świeżo po komunii. Ile wygrało City w tym czasie to sobie sprawdź na wikipedii. I nic mnie nie obchodzi że były to mistrzostwa o punkt przed LFC w rekordowych sezonach pod względem zdobyczy punktowej.

Różnica między nami jest taka że Ty szczycisz się przegranym misiem przez bilans bramkowy z sezonu którego nie pamiętasz, w sezonie w którym City zbiło United 6:1 na Old Trafford a ja szczyce się mistrzostwami z jednopunktową przewaga nad drugim zespołem .I co najlepsze miałem przyjemność to oglądać na żywo a nie kilkanaście lat później na YouTube :)

Wróć do „Puchary Europejskie”