Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Quercus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 411
Kibicuję: MUFC

Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Quercus » 23 lut 2023, 17:20

ryba_82 pisze: ↑
23 lut 2023, 17:06
A kim Ty tutaj jesteś że będziesz mi mówić czy mam się wypowiadać czy nie? To Twoje prywatne forum amigo? Wyżej srasz niż dupę masz
Gościu, przyczepiłeś się do mojego satyrycznego tekstu, to Ci piszę, że nikt Cię nie przywoływał. Wyluzuj.
Czemu EOT?Wypowiadasz się o wydatkach City a United przemilczany? Czemu? Bo tak Ci wygodnie?
Bo nic nie dały. Fani Liverpoolu nie mogą narzekać, że przegrali tytuły, bo United w nieuczciwy sposób kupiło ligę. O City można tak mówić.
Od sezonu 2011/12 (od tego zacząłeś swoje wyliczenia) czyli przez 12 sezonów City wydało na transfery 1,8mld. i zarobiło na transferach 756mln. co daje bilans 1,05mld. W analogicznym okresie United 1,73mld. wydatków i 433mln. przychodów co daje 1,3mld. netto.
Przecież podałem kwoty od przejęcia City w 2008 roku. Wszystko z transfermarkt. Już któryś raz wypominasz mi wiek. Po nicku zgaduję, że czterdziestka na karku, a dalej nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Różnica między nami jest taka że Ty szczycisz się przegranym misiem przez bilans bramkowy z sezonu którego nie pamiętasz, w sezonie w którym City zbiło United 6:1 na Old Trafford a ja szczyce się mistrzostwami z jednopunktową przewaga nad drugim zespołem .I co najlepsze miałem przyjemność to oglądać na żywo a nie kilkanaście lat później na YouTube
Ok, jutro rano zadzwonię do zarządu Premier League, żeby powiedzieć im, że te zarzuty wobec City są niesłuszne, bo ryba_82 ze Świata Piłki oglądał mecze w sezonie 11/12.

Wróć do „Puchary Europejskie”