mesajah pisze:nie wyłapałem tego żartu
W Polsce człowiek o innym kolorze skory natychmiast zostaje zauważony, a co dopiero cała grupa, więc tacy zamachowcy mieliby problemy z rozpoczeciem takiego zamachu
a) może i tak, ale nikt by nie brał ich za terrorystów.Jeżeli jednak by wzbudzili podejrzenia, to możliwe że bałby się zadzwonić
b) Warszawa to jednak miasto europejskie, więc różnorodność kultur idzie tam spotkać
c) Nie koniecznie terroryści muszą używać arabów czystej krwi...jest dużo przypadków nawrócenia się na islam, w obozach szkoleniowych jest trochę osób innej karnacji niż arabska...
d) wątpie, by cała grupa poruszała się razem.Jedna osoba potrafiła by sama rozmieścić niektóre pakunki...
A no tak , nie doczytałem . . . ale w sumie "Rz" nie należy do jakiś brukowców, czy tym podobnych gazet, więc wątpie, by im zależało na rozgłosie przez taką sprawę...ogólnie rzecz biorąc, to był to aspekt dla mnie by tym bardziej nie kupowac tej gazety, ale to tylko moje skromne zdanie...mesajah pisze:chodziło mi o rozgłos w Polsce, ktory przełożył sie na sprzedarz Rz i tym samym zwiększenie zysków ze sprzedarzy
A po co nam w ogóle rozgłos ?mesajah pisze:chcesz sie porwac z motyką na słonce Shocked
takiego rozgłosu Polsce nie potrzeba
mesajah pisze: uważam, że w Polsce jszcze jest wolność słowa, tylko, że my nie potrafimy z niej korzystać
Heh, a ja uważam, że jest WS, ale niektórzy potrafią nią dobrze manipulować
Pozdrawiam.