<LILI> Romanista pisze:No i o tym że piłka Hiszpańska staje się coraz słabsza co jak dla mnie jest śmieszne Rolling Eyes
Może nie coraz słabsza, ale zdominowana. Nikt nie wierzy, że ktoś się Barcelonie przeciwstawi. Podobnie jest w tej chwili we Włoszech, Niemczech, Francji i Anglii...tylko, że w PD widać to jeszcze bardziej.
no i Real pewnie jak zawsze kupi jakąś gwiazdę byle by była byble by było nazwisko a powinni inwetować w utalentowaną młodzież i kupować takich piłkarzy jak np . Tevez a nie kapryśny Cassano który podejrzewam po sezonie będzie chiał odejść bo grzeje ławę no chyba że mu Real kasą sypnie co Cassano lubi to zostanie.
Żyjesz sterotypami. Bo kiedy Real kupił jakąś 'gwiazdkę', która nic nie wniosła do klubu? Bo chyba mi nie powiesz, że Robinho? On będzie wielki(ma potencjał, a ja mam nadzieje, że go wykorzysta), a w tej chwili gra dobrze(b.dobrze?), a moze byc jeszcze lepszy. Jeśli chodzi o 'gwiazdki w Realu' to od razu nachodzi na myśl Beckham. Otóż nie, on w MU grał świetnie...w Realu przygasł, ale też nie jest jakoś tragicznie. Jak dla mnie sterotyp Realu jako nie klubu, a 'maszynki do kupowania gwiazdeczek' jest wymysłem idiotycznej prasy i niedoinformowanych kibiców, nie Lili ?