Stadiony w Polsce

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5055
Kibicuję: Tylko WISŁA

Stadiony w Polsce

Post autor: DDK » 26 lut 2023, 17:23

No, ale to, ze kibice Wisly mają zgodę z kibicami Ruchu ma oznaczać, że mam wiedzieć dlaczego piłkarska drużyna Ruchu nie gra na narodowym? Co mam jeszcze wiedzieć, może znać skład Ruchu? Może dlaczego Elana gra na jednym stadionie, a turniej organizowała na drugim? Może czy Polonii Przemyśl budują stadion? Ale czemu mam sie zatrzymywać na drużynie piłkarskiej, możę powinienem wiedzieć na jakiej hali grają inni sportowcy Ruchu? Może powinienem wiedzieć, kto jest prezesem Widzewa albo czy Przemyśl robi problemy Polonii w jakichkolwiek kwestiach?

Nie, to ze Wisla ma zgodę z Ruchem to nie oznacza, że na bieżąco śledzę co się dzieje w klubie sportowym Ruch Chorzów. Tak samo nie śledzę wyników Widzewa, nie znam składu Ruchu, nie mam pojecia w której lidze gra Elana ani nie wiem czy Polonia Przemyśl jest pierwsza czy ostatnia w tabeli. Nie iwem nawet czy te kluby posiadają inne sekcje i czy osiągają w nich sukcesy. Dlaczego ma mnie to interesować?

Jestem kibicem Wisły, a nie Ruchu, Widzewa czy Polonii. Fajnie, że inni kibice nas wspierają i gdybym miał wybrać kogo wolę w ekstraklasie to wolę Ruch niż Arkę, ale żeby jakoś mega ściskać kciuki, interesować się co się tam dzieje to nie widzę powodu, szczególnie, że z nikim z Ruchu nie mam bliższego kontaktu i jakoś mnie nie specjalnie ciągnie do nowych znajomości.

Wróć do „Polska”